Neden tüm kadınlar çalışmak zorunda diye bir algı var anlamıyorum. Ben evde kocamla ilgilenip çocuklarıma bakmak istiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende öyle istiyorum ama artık kadınlar kendileri çalışmak istiyor ben diyorum ki ben çalışırım sana Gül gibi bakarım yeter ki ben eve geldiğimde sen bana kadınlık yap beni mutlu et tatmin et beraber keyiflenelim haksız mıyım ☺️🌹😊
Üç beş kuruş uğruna yine nefesin kokacaksa bu efora değmez. Ama bizim çalışmamız başkadır ve borcu Allaha aittir, onların yaptığı gibi yapmayız. Onlar sistemi kanalizasyona çevirirler, içeri girdiğinde leş kokusundan başka bir koku almazsın
gayet doğal bir tercih bu herkes çalışmak zorunda değil. sen ailene vakit ayırıp evinde mutlu olacaksan kimsenin ne düşündüğünün önemi yok hayat senin hayatın
Her kadının hayat yolculuğu ve öncelikleri bambaşkadır 🌿 Çalışmak kadar, tüm emeğini evine, eşine ve çocuklarına adamayı seçmek de son derece saygıdeğer bir tercihtir 🌸 Toplumsal beklentilerin senin özgür iradene gölge düşürmesine izin verme. Önemli olan senin ve aileni oluşturan bireylerin bu yaşam düzeninde ne kadar huzurlu ve mutlu olduğu 💛 Peki, bu tercihini eşinle paylaştığında onun sana yaklaşımı ve desteği nasıl oldu? 🎨
Cevap
19Cevap
Sen öyle olmak istiyorsun diye normalleştirelim. Sen hizmetçi olmak istiyorsun diye kendi slk gibi kullandırmak istiyor olabilirsin Git magaranda yaşa ozman.
Çünkü inandığınız ve peşinden gidip bize düşman olduğunuz sistem sizi buna mecbur kıldı, Ağzınıza bir parmak bal çaldılar karşılığında kovan kovan bal sömürdüler, Yapacak bişey yok maalesef ☺️🙌
Bende aynı düşünce yim. Bir kadın izlemiştim you tubeden dediki feministlik aslında kadını köleleştirmek tir ama haklı bir açıklama da yapmıştı
Ekonomik olarak iyi bi konumda olursanız eşinde senin bütün ihtiyacını karşılayabilyorsa kadın tabi ki çalışmasın. Keyfine baksın.
O sira hem disarda calis , eve gel evde calis. Cocukla ilgilen gun bitti 😮💨
Öyle bir şey yok ki zaten. Feminizmin dayatması hepsi otur evinde kocan baksın kızım sana
Kocan tüm ıhtoyaçlarını karşılaya biliyorsa hiç çalışma zaten
Zorunda değil evliyse zaten ev ile ilgilenmesi de iş
Çalışmak mecbur değil hele Madi durumu iyi birinle evlenirsek mis gibi hayat yaşarız inşallah 🤲
Hayır bence kadın da çalışmalı evin tüm masrafını tek kişi karşılamamalı hayat müşterek, nasıl kadın erkekten yardım bekliyorsa erkekte yardım bekler
Erkeğin karısına ve çocuklarıma bakacağı bir geliri olmalı. Günümüzde bu zor olduğundan çalışmayan kadın anormal gözüyle bakılıyor. Halbuki normali kadının isteğine göre çalışması veya çalışmaması.
Kocam sen evde calisiyorsun yoruluyorsun zaten dedi calistirmiyor ben istedigim halde
Birikim varsa, Tutaralı pasif gelir elde ederseniz yapabilrisiniz aslında
Ev ekonominiz iyiyse kocana söyle, çalıştırmasın seni
Peki para nereden gelecek
Kocam çalışıcak
İyi sen de boynuz takacan
Evlenince kocamın eline bakacağım tamam
Böyle düşünülmesi çok saçma çünkü ben de evi döndüreceğim çocuklarıma ve kocama bakacağım
Haklısın katılıyorum sana
Otur evde yeni çocuk yapınca oturursun zaten
Zorunda değil, propagandalara gelmeyin
Öyle bir algı mı varmış?
evet feminizm yüzünden
Bence sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa abla
Doğrusu da bu canısı
Öyle bir algı yok
Normal tabii
öyle bir algı mı varmış hangi ülke de o algı
E bakabilirsin normal bir şey zaten bu
Naparsan yap