bi kadının bu devirde çalışmaması çok mu imkansız ki?
insanlara çalışmıyorum dediğim de çok şaşırıyorlar sanki %1 lik dişindeymişim gibi davranyorlar.18-40 yaş arası kadınların çoğu çalışıyor mu gerçekten de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi kadının bu devirde çalışmaması çok mu imkansız ki?
insanlara çalışmıyorum dediğim de çok şaşırıyorlar sanki %1 lik dişindeymişim gibi davranyorlar.18-40 yaş arası kadınların çoğu çalışıyor mu gerçekten de
Şaşırmalarının sebebi şu artık evliler iki kişi çalışmadan yapamıyor maalesef, bekarlarda ailelerinin durumu ortada olduğu için okul biter bitmez kendilerini bir işe atıyor mecbur, eskiden kadınların çoğu kariyer peşindeydi ve bu kesim azdı ama şu an çoğu zorunluluktan çalışıp hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar..
Benim babam niye 8 tane daire yapabilmiş?
Tek başına
Ne zaman yapmış senin baban 8 daireyi 2023 senesinde mi?
Ne alaka o dönemde de kriz olmuş o dönemde de bu devirde muhabbetti olmuş şimdi ki erkekler rahat yaşıyor dışardan yiyor sürekli marka alışveriş yapıyorlar tutmuyorlar kendilerini sonrada böyle öfönömmmm göçönömöyörözz diyip birde kadınlara bunu inandırıyorlar
Günümüzdeki kadınlar da terkedilmemek için bunların her dediğini yapıyo hesap ödüyor erkeğe para veriyo eğer yapmazsa terkedilirler bu kadınlar
Bu mu güçlü kadın sjsjs
Çalışmak ya da çalışmamak kadın erkek fark etmeksizin kişinin kendi tercihi. İnsanlar neden çalışıyor? Birincil nedeni para kazanmak için, paraya ihtiyacı olmayan zaten parası olan birisi çalışmak zorunda değil
Erkeklerin şansı yok bence
Neden yok? Ailesi zenginse neden çalışsın?
Zengin Kızlar bile çalışınca baba koca parası mı yiyorsun muhabbeti var erkekler niye çalışmasın?
Cevap
6Cevap
Evet çalışıyorlar. Ev geçindirmek kolay değil
Ev geçindirmek değil erkekler zor oldu erkekler dişil oldu
Hayır, tırmalıyoruz, it gibi çalışıyoruz, ama sıfıra sıfır elde var sıfır. Anca karın doyuruyoruz.
iPhone alma çok lux yaşama sende
Ne iphonu ablacım. Ne lüksü? 3 kuruş para kazanıp bir telefona 50.000 lira mı vereceğiz birde.
yav he he kesin öyledir.
Sanki iş hayatına yıllarını verdin de yav he he diyon oturduğun yerden kolay ahkam kesmek
Sen nerden biliyorsun çalışma hayatımda olmadığımı mahl*k ! Yeni bıraktım
Bayanların çalışması çok saçma geliyor bana. Çünkü çalışmak zorunda değiller
Abartiyorlar
Kimisi senin gibi diyor kimisi tam tersi
Hwrkesin kendi tercihi
Bizim şirkette neredeyse erkek yok 😃
Senin kararın, kim ne diyebiliir ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?