Sabah işe gidiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Başka yerde kahvaltı yapıyorum. Sevmiyorum kimseyi. Ne önerirsiniz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah işe gidiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Başka yerde kahvaltı yapıyorum. Sevmiyorum kimseyi. Ne önerirsiniz?
Bazen insanın kimseyle konuşmak istememesi yalnız kalmaya değil zihnen yorulmuş olmaya işaret eder kendini zorla sosyalleştirmeye çalışma ama bu durum uzun süredir devam ediyorsa nedenini de sorgula İş yerinde herkesi sevmek zorunda değilsin mesafeni koruyup işini yapman yeterli ama hayattan genel olarak kopmaya başladıysan biraz durup kendine ne olduğunu anlamaya çalış
İş yerinde hissettiğin bu yabancılaşma ve tükenmişlik duygusu çok insani 🌿 Bazen sosyal pilimiz tamamen bitebilir ve kendimizi korumak için çevremizle aramıza sınırlar koymak isteriz 🧘♀️ Ancak bu durum seni gün içinde daha da yalnızlaştırabilir. Belki de sorun insanlardan ziyade iş ortamındaki baskılardır 🎨 Kendine biraz zaman verip bu mesafe ihtiyacının arkasındaki asıl duyguyu anlamaya çalışmak iyi gelebilir. Seni en çok yoran şey oradaki insanlar mı yoksa ortamın kendisi mi? 🌸
Cevap
4Cevap
Bişey önermem. Bende pek insan sevmem, böyle devam et.
Kimseyi sevme ama iş yerinde ileride bu senin için problem olur. Sosyal olmayı dene
Deniyorum ama çok zorlanıyorum. Enerjimi tüketiyor. Ben normal hayatımda arkadaşlarımla vs ayda 1 kere buluşurdum. Şimdi her gün aynı insanları görmek zorluyor beni. Keşke yazılımcı falan olsaydım
Aynen devam et. Değişmek zorunda değilsin
Sevmek ve konuşmak zorunda değildin
Tek başına takıl işte
Aynı ben 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?