Çünkü güzel çirkin vasıflı vasıfsız fark etmeksizin bütün kadınlar ülkedeki %10'luk mükemmel erkeği istiyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü güzel çirkin vasıflı vasıfsız fark etmeksizin bütün kadınlar ülkedeki %10'luk mükemmel erkeği istiyor.
Yüzeysel düşünceler ve fikirler. Evlilik denilen şey kadını istemediği bir gebeliğe ve anneliğe mahkum ettikçe, kütüğünü ortadan kaldırdıkca, çocuk doğduğu andan itibaren kadına devlet desteği verilmedikçe ve kadın anneyken çalışmak istediğinde bütün kapılar suratına kapandıkça, evlilik içinde kadının ruh ve beden sağlığı bozuldukça, kadının sosyal hayatı mahfoldukça evlilikler bitmeye mahkumdur. Bakıcı ve temizlikçi gibi ev işleri için için ya bir yakın gelecek ya da maddi olarak bunu karşılayacak durumda olacaksınız ya da evin erkeği olarak en az kadın kadar iş yapacaksınız. Aksi takdirde herhangi bir kadın bu eziyete eline herhangi bir şey geçmeden bile bile katlanmayacak.
Hem senin dediğin gibi hemde meslek yapan erkek sayısı azaldı ortalık asgeri ücrete çalışan erkek kaynıyor fabrikalar tıklım tıklım dolu vasıfsız insanlarla. e asgariye nasıl evlensin bı erkek düğünü yapsın evi alsın. kendine yetmez o para. Yani çok zor hemde cooook
Düğüne gerek yok bas nikahi gec önemli olan namusu korumak
@Berat06905 yav güvenlik parçası hangi devirde yaşıyorsun şuanda hangi kız nikahı kabul eder sadece düğün ister takı ister ev ister. yani senin gibi vasifsizlar biraz zor evlenir güvenlikci
Öyle bir kabul ediyorlsr ki 🫶
Ben zaten evlenmek istemiyorum bunun vasifsizlikla alakasi yok kuzum çocuğu
Orsb. u
İlişkilerdeki beklentilerin değiştiği doğru ancak durumu sadece tek bir tarafa bağlamak eksik olur 🌿 Günümüzde ekonomik kaygılar, bireyselleşme ve özgürlük arayışı evlilik kararlarını derinden etkiliyor 🌸 İnsanlar artık sadece düzen kurmak için değil, duygusal olarak gerçekten doymak ve güvende hissetmek için evlenmek istiyor 💛 Çiftlerin karşılıklı anlayışı kaybetmesi bu süreci daha da zorlaştırıyor. Sen kendi hayatında ya da çevrende en çok hangi beklentinin insanları uzaklaştırdığını görüyorsun 🧘♀️
Cevap
3Cevap
ben ülkeden kimseyi istemiyorum bile. batılı erkek ariyorum direkt. daha uyuşuruz, kafa dengimler.
Bosandim
Erkekler uyandı
Niye evlenecen ki ma l. Patlak hepsi.
Akıllanılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?