Bu durumda sen ne yaparsın açıkça konuşmak istemediğini söyler miydin yoksa soğuk davranıp onu kendinden uzaklaştırır mısın birçoğumuzun başına geldi
Sizinle konuşmak için can atan biri var, fakat siz onunla konuşmak istemiyorsunuz. Böyle bir durumda ne yaparsınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
8 gü
Böyle bir durumla karşılaşmış olsaydım ben karşımdaki kişiyi kırmamaya çalışırdım. Fakat bu kişinin kim olduğuna göre değişir. Ben kötü bir izlenim aldıysam birden uzaklaşırdım normal bir kişi ise Kalbini kırmam Yüzeysel olarak konuşurdum
İletişimde belirsizlik bırakmak hem karşı tarafı hem de bizi yorar. Soğuk davranarak mesaj vermeye çalışmak yerine nazik ama net bir dille iletişim kurmayı tercih ederim 🌿 Kendi ruhsal alanımızı korurken karşı tarafın duygularına da saygı göstermek en sağlıklı yoldur. Şefkatli bir açıklamayla duruşunu sergilemek zihnini ve kalbini hafifletir 🌸 Peki sen böyle anlarda sınırlarını çizerken açık olmayı mı yoksa zamana bırakmayı mı seçiyorsun? 💛
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizinle konuşmak için can atan biri var, fakat siz onunla konuşmak istemiyorsunuz. Böyle bir durumda ne yaparsınız?