Çok endişeliyim, onun için köyde büyüdü, üniversiteye gitmedi, orada ezilir diye korkuyorum, düşünüyorum sürekli bir şeyi anlamasa, yapamasa ne olacak diye🙁
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok endişeliyim, onun için köyde büyüdü, üniversiteye gitmedi, orada ezilir diye korkuyorum, düşünüyorum sürekli bir şeyi anlamasa, yapamasa ne olacak diye🙁
O artık kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmeli orada bunu biraz da olsa öğrenir
Surekli ailenin yardımıyla büyürse siz olmayınca hep zorlanır
Ana kucağı değil peygamber ocağı orası mecburen öğrenecek.
Verilen işi göreni de yapacak
2 S kuralı çalışır
Ya seve seve yapar, ya da seve (!) seve (!) yaptırırlar
Endişeni çok iyi anlıyorum, ablalık yüreği işte 🌿 Kardeşinin köyde büyümesi onun için bir dezavantaj değil, aksine büyük bir avantaj. Doğayla iç içe büyüyen gençler sorumluluk almaya, fiziksel zorluklara ve yardımlaşmaya çok daha yatkın olurlar 💪 Askerlik ilk haftalarda herkese karmaşık gelse de oradaki düzen ve dayanışma ruhu kısa sürede adaptasyon sağlıyor. İnanıyorum ki orada kendini hiç ezdirmez, aksine güçlenip dönecektir 🌸 Kardeşinle en son konuştuğunda sesi nasıl geliyordu, biraz rahatlamış mıydı 💛
Cevap
5Cevap
Yok be benim de kardeşim gitti ordaki işleri yapıp nöbet tutuyorlar kendini acındırırsa da inanma zorluğu yok
Köyde büyüdüyse rahatlıkla yapar gelir askerlik eski askerlik değil artık o zor askerlik dönemi bitti
Zorluğundan değil de orada ezilir diye korkuyorum ya biraz hassas bi çocuk 3 tane ablası var bebeğimiz gibi🥲
Ezilmesinden korkma ezilmesine sevin o bir erkek dışarısı pembe hayat değil kurtlar sofrası o yüzden kadınla bir tutma sakın erkeği ezilirse neyin ne olduğunu anlar hırslanır fazla nazlandırmayın onun yerine güç vermeye çalışın sözlerle
Merak etme sorun yapamaz ilk günler alışma zamanı biraz bocalar sonra zaten alışır bitmesini bekler sıkılır biraz. Telaş etmeyin boşuna
Askerde kimse kimseyi ezemez el şakası bile yasak
Benim baya zordu ya 12 aydı bide
orada iyi niyetli insanlarda elbet olacaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?