Askere giden biri?

Eski sevgilim yarın askere gidiyo 1.5 yıllık iliskimiz oldu hep ben cabaladim o büyük hatalar yapti affettim alttan aldim düzelsin diye herseyi yaptim o sürekli benim yaptigim şeyleri yıktı istemediğim ne varsa yaptı en son özledim yazdim bana görüldü atti bende o gün bitirdim arkadasima benim sevgilim olup olmadığını soruyodu sürekli arkadasim yok demisti ardından o ve tüm arkadaslari beni her yerden engelledi ki arkadaslarida benim yakin oldugum insanlardi bende onu şu mesaji attım "Basitliğini yine konusturdun Allah aşkına sende ergen yaverlerinde benden uzak durun istediğimle sevgili olurum istedigimle muhattap olurum sana karismakta konusmakta düşmez sevgilim var simdi sayemde yaptığınız ortamlarda takılın 💋" dün aksamda arkamdan biseyler dedigini duydum "Bidaha arkamdan konuştuğunu duyarsam çok kötü olur artik seni seven enayi yok ayagini denk al" engel attim direk oda arkadasima yazdi ne yaptim ben kim ona demis seviyosun gibi sonrada askere gitcem yarin demis sizce vicdani sizlamasi gereken kisi benmiyim omu
Askere giden biri?