Herkes kendi çıkarı peşinde. Yalnız hissetmekten boğulmaya başladım.. Sıkıldım böyle suskun ve mutsuz olmaktan. Yardım edin, sizce ne yapabilirim?

Her gece kabuslar görüyorum. Stres ya da başka bir şey bilmiyorum ama çok kötü olmaya, yalnız hissetmeye başladım. Üniversiteyi kaçış olarak görüyorum. Bulunduğum ortamdan, çevreden, insanların aptal aptal düşüncelerinden, geri kafalı olmalarından ve bencilliklerinden sıkıldım. Kötüyüm. Ne olduğunu anlayamıyorum, derdimi de anlatamıyorum.. Herkes kendi çıkarı peşinde. Yalnız hissetmekten boğulmaya başladım. Çok yakın, samimi arkadaşlarım var ama kendimi ifade edemiyorum. Bunun sebebi ne. Sıkıldım böyle suskun ve üzgün olmaktan. Yardım edin, sizce ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes kendi çıkarı peşinde. Yalnız hissetmekten boğulmaya başladım.. Sıkıldım böyle suskun ve mutsuz olmaktan. Yardım edin, sizce ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
sizce ne yapmalıyım. yardım edin..