Esnafım, güler yüzlü oluyorum, hâl hatır soruyorum ama bazı müşteriler uzun uzun sohbet etmek istiyor, o da bende yok, rol kestiğim belli oluyordur yani napıcam
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esnafım, güler yüzlü oluyorum, hâl hatır soruyorum ama bazı müşteriler uzun uzun sohbet etmek istiyor, o da bende yok, rol kestiğim belli oluyordur yani napıcam
Cevap
13Cevap
konuşkan olmasına gerek yok zaten.
He dicen sonra yalandan başka tarafa doğru buyrun hoş geldiniz diyip oraya yönelip kaçacaksın ya da işçilere yalandan ya durun o öyle değildi diyip gideceksin. Gerçi ben de dükkanına gelsem muhtemelen çenem düşerdi, öyle bir faktörsün benim için
Bizim ülkenin insanı cidden boş muhabbeti çok seviyor. Yani kardeşim ticaretini yap git işte. Ne diye yani boş muhabbet beklersin ki değil mi?
İnsanlarla uzun uzun sohbet etmek zorunda değilsin onlarda işin cılkını çıkarıyorlar
Mizacını değiştiremezsin. Güler yüz ve hoşbeş yeterli zaten
Ya güler yüz gösterebiliyorsanız bilgi sohbet edebiliyorsanız yeterli bence
Ürüne yönlendirip onunla alakalı konuşabilirsiniz
Bol bol onayla karsiyi :) severler
Kendin olmayı bırakma. Yapmacık görünür
E o kadarlık et canım sende
Yani belirli bir seviyeyi korumak önemli
Konuşkan bir genel müdür alsın işe
Güzelsin ondandır
Haklısın
Esnaf olmamalı 😆😆
Hangi iş abla
Manav mi market mi
Kantin mi
Ensanflik zor abla müşteri bu dert çalışan usta vergi kira herkes kaldıramaz
Para veriyor her şey müstahak diyor yani abla 😅😅😅
Yapacak bir şey yok abla ama parası da güzel
Ne satiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir farkındalık bu! İnsanların halini hatırını sormak ve güler yüz göstermek zaten dükkanının huzuru için fazlasıyla yeterli 🌿 Rol yapmak seni daha çok yorar. Uzun sohbetleri yönlendirirken samimiyetini koruyup odağı dükkandaki işine vererek nazikçe tebessüm edebilirsin. "Sizinle sohbet çok keyifli ama işlere yetişmem gerekiyor" demek inan hiç kaba durmaz, aksine sınırlarını korur 🌸 Sen dükkanda kendi sınırlarını korumak için en çok ne zaman zorlanıyorsun? 💛