Mesela bir anda suratıma kitlenip gülmeye başlıyor ve çok asimetriksin/yamuksun vb. şeyler söylüyor (yüzüm tabii ki tamamen simetrik değil ama belirgin bir asimetri de yok). Ya da kendisi benden daha kısa ve kilolu olmasına rağmen kilomla dalga geçip obez muamelesi yapıyor, 50 kiloyum dediğimdeyse "he aynen en az 70 varsın" falan diyor. İlk başlarda şaka deyip geçiyordum, uzatmıyordum. Ama bugün bir anda sana bilmem neler hiç yakışmaz dedi (geçen sene almayı düşündüğümü söylediğim fakat almadığım şeyler) hani bi de ciddi ciddi söylüyor şok oldum aq ne alaka. Bilerek kasten mi söyledi yoksa tesadüf müydü bilmiyorum ama zaten tesadüfse de neden böyle bir şey düşünürsün ki arkadaşın hakkında aq, hadi düşündün niye söylüyorsun. Onu gerçekten çok seviyorum ve onun da beni sevdiğini biliyorum, gerçekten hissettiriyor. Fakat bu yaptığına eğer kıskançlık? denirse, bir insan neden yakın arkadaşını kıskanır ki düşüncesi kafamdan çıkmıyor, kendisi zaten çok güzel bir kız. Sırf kıskançlıktan yapsa açık açık yüzüme söylemez herhalde diye düşünüyorum. Zaten o tarz şeyler söylediğinde ya geçiştiriyorum ya da ne alaka durup dururken diyorum ama yok, ağzına sıçmadığım sürece akıllanmayacak, laf edersem aramızın açılacağını biliyorum ve zaten birlikte son senemiz + ondan başka yakın arkadaşım yok. Yine de belki bir öneriniz olur diye düşündüm.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer