Güncellemeler
2 sa
Tövbestağfur cinsel ne ya
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evli değilim.
Benim hayat felsefem çuvaldızı önce kendime batırırim. Kendime yapılmasını istemedigim hiç bir hareketi başkasına yapmam. Biz erkekler bir tamam yakalaniriz ama kadınlar çok canım olmadığı sürece yakalanmak çok zordur 😅 şeytan tüyü denilen zıkkım var onlarda
Eşim sarışın ve yeşil gözlü, boyuna göre de kilolu biri. Kilosu, görünümü ya da bedensel değişimi ne olursa olsun onu asla aldatmam; çünkü fiziksel özellikleri ya da dış görünüşü hiçbir şekilde sadakatsizliğin bahanesi veya gerekçesi olamaz. Aldatmak tamamen bir karakter ve ahlak meselesidir; öz saygısı, vicdanı ve iradesi olan hiçbir insanın asla tevessül etmeyeceği, tamamen iradi bir tercihtir
Birine aşık olma sebebi olarak renklerinden bahseden biri o renklerin daha iyisini başkasında bulduğunda aşkı puffffff biter. Başkasında kolay kolay bulunmayacak şeyler için sevin birini
Şahsen hayatımda hiç "ARI" olmadım. Büyük konuşmak istemem ancak teşbihte hata olmasın "Angut kuşu" gibiyim.
Bir kere hem evlisin hem bu siteye üye olmuşsun bana aşktan bahsediyorsun şu yorumu 50 yorum kadar devam ettirsem karının ne göz rengi kalır ne saçı başı. Kendinizi kandırmayın siz zaten sadakatsiz olduğunuz için burdasınız
Beyfendiyi bilmem kendine güveniyor gibi ama doğru olan şu ben sevgilim ya da karım olsa şu siteye ya da başka bir yere girmek pek aklıma gelmez sanırım ama yorum yapmakta aldatacak demek değil
erkeklerin genetiğinde tek eşlilik geni yok. İmkanı ve kabiliyeti olan farklı kadınlar ile ilişkiye girer.
Erkene genegene tişta toşto haçiynahhhh no yo? 🤔🤔
Ona bakarsan kadınlar da s. eks de doyumsuz olur ama bi posta atamayan bakmaya s. ikli kocasınına sadık olarak ömrünü geçirıyor!
Ya da kendi şereflessin tekidir ve suçu karısına atıyordur
Öyle zaten
böyle saçma şey mi olur adam olan o bahaneyle karısını aldatmaz karaktersizliğin kilo bahanesi olmaz
Evlenince karısı su gibi olsa bile sıkılan abiler var zaten.
Sana su gibi olan milyon tane abiye de su gibidir rakiplerinize aduket atarak mı ekarte etmeyi planlıyorsunuz 😂 Şu
Şu insanlardaki mükemmeliyetçilik takıntısını bir türlü anlayamıyorum
Mükemmelliyetçilik değil canım ve cahillik o :D Hayatı anlayamamış, insani yaşamın sırlarını çözememiş, evliliğin ne demek olduğunu bilmeyen cahil bir toplum var dışarıda. İnsanların Çoooook büyük bir çoğunlu bu şekildedir. O yüzden bensizlik yaşayan kadınlara acıyorum ne zannediyorsunuz asfbhsafbajk
Hayat her şekilde anlaşılıyor ama ilik gibi hatun bulamayınca depresyonla geçiyor siz erkekler için 😂 Valla biz bile yakışıklı erkek bulamayınca bu kadar dert etmiyoruz 😂
Onu ben ne biliyim hiç boyle dertlerim olmadı ki. Hayat anlaşılmıyor efenim onlarda senin gibi düşündükleri için bu gaflete düşüyorlar. Mesela evli olmayı kadınlı erkekli hala çoğumuz her akşam mum ışıkları altında kırmızı şarabımızı kadehlere doldurup ha ha ha haaa kuzummm ne kadar da mesuuduzz demek zannediyor insanlar. Evlenince boyle olmadığını anlıyor şok oluyorlar. Sonra aldatmalar kavgalar vs vs...
Evliliğin benim için sürdürülebilir tek bir tarafı var can ciğer kuzu sarması olursan çabuk sıkılırsın ama aynı ev içinde kafasını telefona gömmüşken kafasını kaldırıp bana baktığında yüzü gülüyorsa benim için ilişki nexttir. Diğer türlü gülmeyen adamı süs diye evde tutamam enerjimi çeker
Karaktersizliklerine daha mantıklı bir kılıf bulsalarmış keşke
ne seviyorsunuz şu evli soruları aldatma sorularıyla milleti özendirmeye
Sarişin mavi gözlü olunca aldatılmak ayrıcalık mı oluyor
Löp ete sarı peruk takıp, mavi iki nokta işaretlemek gibi bişi oluyo 187 kg
Sarışın mavi gözlü olmaya gerek yok aldatan aldatıyor
187 kilo abartı olmuş 😂 ama çoğu kadın cinsel olarak erkeklerle ilgilenmiyor o yüzden yapıyorlar haklı sebebleri bence
Kimdir onlar bilemedim yalan inanma 😂
Niye aldatıyorlar o zaman çıksınlar söylesinler ☝🏻☝🏻
Bilmem yapana sormak gerek
Onu yapan erkeği Allah çarpar be yazıktır
Aldatmak isteyen kişiye bahane çok
Öyle maalesef
187 kilo kadın mı varmış
Olamaz mı Doğan görünümlü Burak 😒😒
Olmasın bi zabmet. Onu doyurmaya para yetmez
Bir kere de duygularınla yaklaş be arkadaş hep mantık
Yav 187 kiloya duygu mu yeter
Ne olursa olsun aldatan karaktersizler çok
Karaktersizlik resmen
187 ne yaa çok abartı
Sanmıyorum ya. Sırf o yüzden olacağını sanmam
187 pounddur o kilo değildir
Benim eşim gayet iyi. O kiloda kadın düşmna başına
O yüzden mi eksik tamamlamak için siteye üye oldun 😒😒
Hayır doyumsuzum. İstediğim vajinaya sahip birini arıyorum. Ayrıca deneyimsiz kişilere tecrübe kazandırmaya çalışıyorum
Koptum
Kop gel günahlarındannnnn 😂
Doğru
Çıkar söyle abi konuşşşş
Kilodan ziyade eksikliler desek daha doğru👍😅
Peki akıllarda tek soru shop var mı hahjjk
Yokk
Abi göbek kasıktan bağımsızlığını ilan etmiş Nasıl yok 😄
Böyle yok işte
Doğrudur
Sende olsan aldatırsın
doğru olduğunu sanmıyorum inan ki