Mutfakta mermerin üstü kalabalık olmazsa ben de temizlik yaparım diyor. Yani diyor ki az bulaşık varsa bulaşık yıkarım diyor. Onu ebem de yapar diyemiyorsun işte. Yani ben de kendi yediğimin içtiğimin artı 2-3 tane tabağın bardağın bulaşığını sadece makineye koymak isterim niye tencereyi, tavayı, düdüklüyü, fırın tepsisini elde yıkıyorum ki? Bu erkekler şey zannediyor herhalde makineye bulaşığı koyuyoruz her şey bitiyor iş yapmış oluyorsun. Neymiş mutfakta hiç meyve sebze durmayacakmış masanın üstü hiç dolu olmayacakmış. Hepimiz de kiloluyuz ha öyle normal bir yemek pişmiyor 5 kişiye 1,5 porsiyonluk yemek pişiyor. Mutfağın masasının bomboş olması için ben 30 dakikamı harcıyorum sonra abim gidiyor masa boş olursa ben kendi tabağımı kendim makineye koyarım diyor bak zihin tutulması yaşıyorum şu lafa kıl oldum kitlendim.
Ayrıca sinirlendiğim başka bir şey daha var annem abim azıcık bir şey yapsın hemen övünüyor bak abin diyor çamaşırını kendi yıkıyor diyor tuşa basıyor lan alt tarafı kendi asmıyor kendi ütülemiyor ben de kirli çamaşırımı koyuyorum oraya ama abimden sıra gelmiyor ki. Günübirlik kıyafet mi yıkanılır ya ev kıyafetin olur üzerine bir şey dökersin ama gene de giyersin çünkü ev kıyafeti denilen kavram böyle bir şey. Azıcık leke olsun hemen makineye gidiyor. Ayrıca ben başkalarının kirli çamaşırlarını da ara sıra asıp kurutuyorum ama şey oluyor abin yapıyor bak abin abin diye annem bana sitem yapıyor lan alt tarafı tuşa bastı.
Şu anda da ders çalışıyor Ne güzel verimliliği çok iyidir kesin ben hiç öyle verimliliği çok iyi bir ders çalışamadım evet çünkü 3-4 günde bir süpürge açıp yer silmek lazım bulaşık yıkamak lazım Ben bunları yaparken abimi ders dinlerken görüyordum hayret ben de bunları yapmak zorunda kalmasaydım keşke keşke.
İşte alın size çifte standart kız çocuğu mermerde temizlik ürünü bıraktı diye annesi tarafından odasından çağrılıp uyarılıyor erkek çocuğu sadece 3-4 tabağı makineye koydu diye övgü alıyor.
Ayrıca sinirlendiğim başka bir şey daha var annem abim azıcık bir şey yapsın hemen övünüyor bak abin diyor çamaşırını kendi yıkıyor diyor tuşa basıyor lan alt tarafı kendi asmıyor kendi ütülemiyor ben de kirli çamaşırımı koyuyorum oraya ama abimden sıra gelmiyor ki. Günübirlik kıyafet mi yıkanılır ya ev kıyafetin olur üzerine bir şey dökersin ama gene de giyersin çünkü ev kıyafeti denilen kavram böyle bir şey. Azıcık leke olsun hemen makineye gidiyor. Ayrıca ben başkalarının kirli çamaşırlarını da ara sıra asıp kurutuyorum ama şey oluyor abin yapıyor bak abin abin diye annem bana sitem yapıyor lan alt tarafı tuşa bastı.
Şu anda da ders çalışıyor Ne güzel verimliliği çok iyidir kesin ben hiç öyle verimliliği çok iyi bir ders çalışamadım evet çünkü 3-4 günde bir süpürge açıp yer silmek lazım bulaşık yıkamak lazım Ben bunları yaparken abimi ders dinlerken görüyordum hayret ben de bunları yapmak zorunda kalmasaydım keşke keşke.
İşte alın size çifte standart kız çocuğu mermerde temizlik ürünü bıraktı diye annesi tarafından odasından çağrılıp uyarılıyor erkek çocuğu sadece 3-4 tabağı makineye koydu diye övgü alıyor.
Güncellemeler
6 gü
Yanıtlara feminist olmayan erkeklerde doluşmuş ben feministim diye gururla söylemeyen bulaşık yıkar çamaşır yıkar ütü yapar erkek bunları yapar demeyen erkekler lütfen neden hiçbir kız bana bakmıyor diyerek dert yanmasın.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil