Alışveriş & Hediyeler Sizce z kuşağı elde bulaşık yıkıyor mudur? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce z kuşağı da önceki nesiller gibi elde bulaşık yıkıyor mudur? Sizce z kuşağı elde bulaşık yıkıyor mudur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben gerekirse yıkardım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gerekmiyor diyecek :)
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben makineyi kullanmayı bilmediğim için mecburen elimde yıkıyorum 😄 Bir de azcık şeye değmez zaten. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kıyamam Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Elde yıkamaya uğraşmıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Geneli senin gibi düşünüyor haklı da Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yok biz direkt amuda kalkıyoruz 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok tatlısınız :p Yorumla cansublahblah +1 yıl biliyoruz Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Başka :) Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Sanmam. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aaa sen bu kategorinin fenomenisin Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Poposunu yıkamayan bulaşığı yıkar mı hiç 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🥹🥹 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bence evet çünkü makine kullanmaya üşeniyorlardır 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yıkar herhalde 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bakacağız :) Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl sanmıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Umutsuz diyorsun Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yıkarlar herhalde 🤔 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Foto reel miydi senin Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Evet Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gayet iyiymiş Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah bahtıgüzel 🙏 Yorumla
DiabolicalMasquerade Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kuşakla bağdaştıramadım ben soruyu 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yeni nesil Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Yok yikamaz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çoğu olumsuz bakıyor şaşırdım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. yıkamıyordur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Z Kuşağı sıkıntılı Yorumla
lemi1904 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yıkıyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Z Kuşağı mısın Yorumla lemi1904 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben gerekirse yıkardım
Gerekmiyor diyecek :)
Ben makineyi kullanmayı bilmediğim için mecburen elimde yıkıyorum 😄 Bir de azcık şeye değmez zaten.
Kıyamam
Elde yıkamaya uğraşmıyorum
Geneli senin gibi düşünüyor haklı da
yok biz direkt amuda kalkıyoruz
Çok tatlısınız :p
biliyoruz
Başka :)
Sanmam.
Aaa sen bu kategorinin fenomenisin
Poposunu yıkamayan bulaşığı yıkar mı hiç
🥹🥹
bence evet çünkü makine kullanmaya üşeniyorlardır