Güncellemeler
5 gü
Şeriatçılar insanların köle yapılması konusunda bunu normal görüyorlar. Feministler de aynı şekilde erkeklerin femdom ve finansal kölelik adı altında köle yapılmasını tamamen normal görüyorlar. İki ideolojik güruhun da psikolojisi yerinde değil ve iki taraf da tehlikeli.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer bir insan ben feministim diyor ise bence şeriatçı olmalı der susarim...
Bu konuyu gel telegramdan tartışalım?
Kadın erkek ayrı plajları ben de savunuyorum. Ama bu bütün plajlar kadın ve erkekler ayrı olacak değil. Bir plajın haftada 1 günü de sadece kadınlara özel olsun. Erkek olmasın diyorum.
Yaklaşımın daha demokratik ama ben yine de erkek ve kadını ayırmanın topluma hiçbir fayda vermediğini, aksine çok zararlı olduğunu düşünüyorum.
Hayır o bizim rahatımız için. Her konuda demokrasiyle alakalı bir şey değil. Avrupa'da Amerika'da sadece kadınlara özel plajlar var. Üstelik öyle belli günlerde de değil. Bazı plajlar sadece kadınlara hizmet ediyor. Kadınlar oralarda çırılçıplak güneşleniyor denize giriyor. Çırılçıplak plajda yürüyüş yapıyor tam özgürlük yani. Yaşlı kadınlar da geliyor genç kadınlar da. Ha, içlerinde illa ki lezbiyeni de vardır ama çok da mühim değil o. Her zaman kıçımızın dibinde erkek istemiyoruz. Bu kadın erkek karışık plajlara karşı olduğum anlamına gelmiyor. Sadece kadınların gittiği plajlar da olmalı diyorum. Mesela İstanbul'da gay barlar varmış. Bu aileyi koruma operasyonlarında ortaya çıktı hiç bilmiyordum böyle yerlerin olduğu ama sadece kadınlara, lezbiyenlere kısaca sadece kadınlara hizmet eden eğlenebileceği barlar da olmalı ve bunların fiyatları ulaşılabilir olmalı. Yine ülkemizde erkeklerin cinsel hazlarını gidermek için +18 eğlence ihtiyaçlarını giderecek pavyonlar var. Ama kadınların +18 eğlence ihtiyaçlarını giderecekleri pavyonlar yok. Avrupa'da Balkan ülkelerinde Macaristan'da Amerika'da erkek striptizcilerin çırılçıplak gösteriler yaptığı soyunduğu seksi danslar yaptığı kadınların sadece kendilerine özel sahne şovları yaptırdığı mekanlar var. Sadece kadınlar müşteri olarak gidebiliyor. Dansçılar garsonlar kaslı uzun boylu seksi çıplak erkeklerden oluşuyor. Bunlar Türkiye'de neden yok mesela?
Müslüman ülkeyiz derler ama pavyonlarda belden aşağı şarkılarda kadınların ayağına külot giymeden veya tangalarla her yerleri meydandayken Ankara havası oynamalarına ve erkeklerin para ödeyerek bunları izlemesine gelince kimsenin aklına burasının Müslüman bir ülke olduğu akıllarına gelmez. Yav gay erkekler bile lezbiyenlerden daha rahat bu ülkede. Ben heteroseksüelim lezbiyen değilim ama erkek mi erkek gay de olsa erkektir ve kendi eğlence mekanları var. Bunun sebebi de erkeklerin Türkiye'de parayı, siyaseti, akademiyi ellerinde tutmasıdır. Biz kadınlar da sermayedar olursak biz kadınlar da tıpkı erkekler gibi muhafazakarlığı dinin kadının bedeni üzerindeki tahakkümünü yıkarak siyasette var olursak akademide söz sahibi olursak bizim de aynı erkekler gibi eğlence mekanlarımız kendimize ait plajlarımız olur. Kimse sana senin hayrına olacak bir şeyi kendi rızasıyla vermez.
Feminazi evet feminizm hayır
Onlar feminist değil feminazi" saçmalığı. Bu bir manipülasyondur. Ve tesadüfe bak. Dünyanın her yerinde bu manipülasyon kullanılıyor. Bak sen şu tesadüfe. Feministlerin yıllık yaptıkları eylemlerde böyle kararlar alınıyor ve bütün dünyaya yayıyorlar bu saçmalıkları. Nasıl manipüle ederiz, nasıl erkekleri oyuna getiririz. Nasıl erkekleri köle yaparız vs gibi. O kadar çok sinsi şeyler yapıyorlar ki Feminazi diye bir örgüt, kişi, kurum veya hiç kimse yoktur. Sadece feminizm ve feministler vardır. Feminazi kelimesi, feministler tarafından feminizmi aklamak için uydurulmuş, manipülatif bir kelimedir. Öyle diyorlar ki her feminizm eleştirildiğinde konuyu farklı bir noktaya saptırmak ve feminizm sanki iyi bir ideolojiymiş gibi erkekleri manipüle etmeye çalışıyorlar. Bu hastalıklı ideoloji yerle bir edilmeli. Feminizm bir böcek gibi ezilmeli. Feminizm başı her görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir yılandır.
Seritcıları hiç sevmem
Alakası yok
Tamamen alakalı. Tespitin ise konuyu anlamayan bir bakış açısı gösteriyor. Tabi sorun değil, yanlış düşünme ve yanlış düşünceni paylaşma özgürlüğün var. O yüzden bu yanlış düşüncelerini ifade etmene saygı duyuyorum. :D