Şeriatçılar ile feministlerin birbirine aşırı benzemesi hakkında ne düşünüyorsun?

Dün bir şeriatçı ve dinci bir İslam savunucusu ile din ve felsefe üzerinde konuşuyorduk. Gitgide küfür etmeye başladı. Ben de aynı şekilde karşılık verince yorumlarımı gidip sitedeki yetkili moderatörlere şikayet edip sistem mesajı ile yorumlarımı kaldırtmış. Kendi yorumları da kalktı tabii çünkü önce o başlattı. Ama dikkat ediyorum aynı çirkefliği feministler de bana yaptı. Aynı aynı. Tamamen aynı.

Ben şeriatçılar ve feministler arasında çok benzerlikler görüyorum. Gerçek İslam o değil ile gerçek feminizm bu değil. Propagandaları bile aynı. İki ideoloji de haremlik selamlık plajları savunuyor mesela. Geçmişte ve günümüzde halen daha çok benzerliklerini buluyorum. Mesela feminist olanların çoğu taciz tecavüz iftirası, erkeğe komplo kurma, yalan ve manipülasyon gibi suçlara karışıyorlar.

Güncellemeler
5 gü
Şeriatçılar insanların köle yapılması konusunda bunu normal görüyorlar. Feministler de aynı şekilde erkeklerin femdom ve finansal kölelik adı altında köle yapılmasını tamamen normal görüyorlar. İki ideolojik güruhun da psikolojisi yerinde değil ve iki taraf da tehlikeli.
Şeriatçılar ile feministlerin birbirine aşırı benzemesi hakkında ne düşünüyorsun?