Sizin feminist bireylere bakış açınız nedir?🤔

(Cakma) Fenimistler bana bir Kadın olarak en az zorba Erkekler kadar zarar verdiğini düşünüyorum, çünkü kismi olarak hak değil üstünlük savaşındalar ayrica güçlü Kadın adı altında sadece batı Kadınlarına yönetiyorlar oysa Türk Kadını tarihte (bugün biraz özünden malesef şaşsa da) oldum olası güçlüdü
Öncelikle feminist kadın hakları değil feminizm kadin haklari herkes öyle biliyor oysaki yanlış biliyorlar. haklı buluyorum sahsen bende her şeyin esitciligini savunurum
Cevap
3Cevap
Abartı buluyorum ama kadın haklarını savunacak insanlara da ihtiyacımız var. Yerine göre desteklerim yerine de desteklemem.
Tabii kadın haklarını da savunmak gerekiyor benim ona lafım yok ama her şeye de kadın hakkı savunulmaz gidip ortada bir şey olmamışken bile sanki kendilerini en yüce varlık görürlermiş gibi eylem falan düzenliyorlar ya o abartı geliyor bana.
Abartı dedim zaten ama sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacımız var modern toplumda. Bu tarz kuruluşlar eşleri ya da herhangi bir erkek tarafından şiddete uğrayan kadınlara hem hukuki hem psikolojik yardımda bulunuyorlar. Kadının kendini toplumda yalnız hissetmemesi için, kadınların arkasında bir güç bence. O yüzden yeri geldiğinde desteklerim ve her kadının da desteklemesi gerekir.
Bir kadın dayanışmasında bulunamayacağım, bazı gerçekten abartıyor.
Ben feministim sonuna kadar haklılar abartılı bulmuyorum
Bazıları gerçekten abartıyor, erkekleri yerip kendilerini üste çıkaranlarda var.
Kadın hakları diyerek bazen erkekleri genelleme yaparak eziyorlar.. yoksa başka bir tuhaflık yok
Herhangi bir şeye, akıma bağlı olmak bana saçma geliyor.
Kadin hakki değil esitlik savunmak
Tamam kadın haklarından başlıyorlar işte 😂
Abartı
Ben pek sıcak bakmıyorum
Niyeymis
Abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?