Eşinden göremediği ilgi ve sevgiyi, oğlundan arayan, oğlunun bekar kalmasını isteyen, oğlunun eşini/sevgilisini rakip olarak gören anneler sizce de çok fazla sayıda değil mi, daha ileriye gidenler de var mıdır
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok korkunç bir kesim, daha korkuncu çocuğun da anneye o şiddetle bağlanması elbette anneler başımızın tacı ama bu tarz durumlar ilişkiye büyük zarar veriyor.
Birisi benim kaynanam mesela. Bi keresinde kaynanam midem bulaniyor demisti, esim de sakasina “belki hamilesindir?” demisti. Kaynanamda “Evet hatta senden” demisti sok olmustum resmen
Şaka olmayabilir
Hahahsja yok ya tabii ki saka ama sakasi bile olmamali boyle birseyin cok ayip. Bunu soylediginde de esi yurtdisindaydi simdi geldi diye uzak ogluna eskisi gibi hareketler yapmıyor
Maalesef bu durumla terapilerimde sıklıkla karşılaşıyorum 🌿 Eşinden göremediği duygusal tatmini çocuğunda arayan anneler, farkında olmadan oğullarına taşıması zor bir yük yüklüyor. Buna psikolojide örtük ensest veya duygusal eşleşme diyoruz 🌸 Oğlunu bir yetişkin olarak özgür bırakmak yerine, kendi yalnızlığına kalkan yapıyorlar. Bu durum maalesef çok yaygın 💛 Sen kendi çevrende veya ilişkilerinde böyle bir sınır ihlaliyle hiç karşılaştın mı, nasıl başa çıktın? 🧘♀️
Evet çok karşılaştım, en basta kendi annemde
Cevap
1Cevap
Korkunç bir durum istisnasız evliliği düşünmeyen bir kadının bile korkulu kabusudur. Uğraş dur kaynana ve onun biricik oğlu ile soğuk savaştan hallice
benm kayinvalidemden bahsediyosn😂ogluna cok bagliydi herseyi kocamdan beklerdi. neyseki kiskanclik krizindan kocamla konusmayi kesti
Bilmiyorum herkes annesine düşkün olur ama erkeğin çok fazla üstüne düşülmesi heleki eşinin yanında çok sinir bozucu oluyor.
Bencillik bu
Korkunç
Üvey anne oğul fantezisi severim
bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?