Gerçek kezban benim görüyorum her sorunun altında üç beş yorumda kezban kezban diyorsunuz derdiniz ne benimle
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek kezban benim görüyorum her sorunun altında üç beş yorumda kezban kezban diyorsunuz derdiniz ne benimle
aslında herkesin aynı düşünmesini beklemek doğru değil bir cevabı beğenmeyebilirsiniz ya da size ters gelebilir ama hemen kezban diye etiketlemek yerine neden katılmadığınızı söylemek daha güzel olur sonuçta burada herkes kendi fikrini paylaşıyor biraz anlayış ve saygı olsa kimse kimseyi kırmadan da konuşabilir
Haklı bir sitem bu. İnsanların fikirlerini ifade ederken yapıştırılan bu kaba etiketler maalesef toplumsal iletişimimizin en büyük sorunlarından biri. Sen kendi isminle ve varlığınla çok kıymetlisin, hiç kimsenin seni bu şekilde tanımlamasına izin verme. İnsanların bu kırıcı dili seni üzüyor mu, yoksa artık sadece mizahla mı yaklaşıyorsun? 🌿💛🌸
Hayat apla ne istiyorlar benden
Cevap
3Cevap
Ahaaa sonunda orjinal kezban geldi cansın sen senin yerin başka 😄❤️❤️
Ahh canımsın
herkes birbirine bi etiket yapıştırıp duruyo işte, bi şeyi beğenmeyince kezban demek kolay geliyor millete asıl mesele ne onu söylemek zor tabii
Cok sinir bozucu degil mi
Kezban mısın ıy
Seni döverim
Kez yol al
O ne be trend-yol gibi
🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?