Adama kendimi çok yakın hissediyorum ama aşk falan değil yanlış anlama olmasın abimmiş gibi hissediyorum falan onunla nasıl abi kardeş gibi olurum
7 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adama kendimi çok yakın hissediyorum ama aşk falan değil yanlış anlama olmasın abimmiş gibi hissediyorum falan onunla nasıl abi kardeş gibi olurum
Cevap
6Cevap
yakınlaşma uygun olmaz
Öğretmenlik yapmış biri olarak şunu diyeyim. Doğal ol, o senin niyetini anlar
naısl yanş
Arkadaşça yaklaştığını, flört amaçlı ya da cinsellik amaçlı yaklaştığını çok rahat anlar
ztn hiç muhabbet etmiyorum sadece dersleirni dinliyip cıkıyorum ama oda cok samimi falan böyle ve durmadan bakışıyoruz yani
Hoşlandığı öğrencisi olur ya da ders anlatırken göz teması önemli olduğu için denk geliyor olabilir ama hoşlandığı öğrencisi olsa da bu bilgi onunla mezara gitmeli. Doğrusu bu
ama sadece derste değilki gecen haftada tenefustr koridor oturyordum bana bakıp gecti flaan
Bunlar normal şeyler
ya ztn normal sey ben brisey demiyorum ki ama insnaalr birbirilerini kendine yakında hissedebilirler bunalrda normal
Evet, tatlı masum görünüşlü birisindir, ondan dikkatini çekiyorsundur
olabilir birde sadece dersini dinliyprum tum sınıf adama yavsarken falan ben pek bir şey yapmıyorum
Ağır başlı kişiler daha dikkat çekicidir
olabilir bi arada kitlendi bana dun falan ama gercekten abimmiş gibi hissediyorum falan
Umarım o da öyle hissediyordur
zannetmiyom
Darıcadaki bir öğretmen ile bunu deneme benceeee
darıcada yasamıyorum ztn kral
Neyse ne
Yavaş yabaş ilerler o smaimiyer
nasıl
ya beni öyel takmaz ki surekli bakısıyoruz ama hiç konusmuyor flaan arada bi sıramın yanına geliyor hah dicem birsey dicek hoca bana sonra gidiyor hemen birsey demeden
yw kardeism iyimisin neden adamın basını yalayım ben ztn herkesle konusuyor falan alla alla ben mi oldum sorun
Bu çok mümkün görünmüyor
neden miş
Bu işler abi kardeşle başlar zaten
ya kes sizin zihniyetinize ben
Ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili İrem, bu hissettiğin bağ çok insani ve kıymetli 🌸 Bir akademisyen veya öğretmenle mesafeyi koruyarak samimiyet kurmanın en sağlıklı yolu, iletişimi her zaman dersler, projeler ve akademik konular üzerinden başlatmaktır ✨ Saygını ve sınırlarını koruduğunu gördükçe aranızdaki güven kendiliğinden gelişir 🌿 Ortak alanlarda sohbet ederken ölçülü ve doğal olmak yanlış anlaşılmaları engeller 💛 Peki, onunla ders dışında bir projeniz veya ortak bir akademik çalışmanız var mı? 🎨
hayır yok ztn kendisi lise hocam ve kendiside cok samimi ama bne biraz içime kapanık biriyim
İçine kapanıklık adım atmaya engel değil canım, dersle ilgili küçük bir soru sormak harika bir başlangıç olabilir 🌸🌿