Babamla ideolojilerimiz çok farklı ve sanki babam yanılıyor gibi hissediyorum bazen tartışıyoruz?

Ya eskiden ben de babam gibiydim ama okudukça değiştim 1 yıl boyunca dinleri araştırdım tevafuk denilen kavrama denk geldim Allah nasip etti belki de İslam'ın hak din olduğunu anlayıp iman ettim. Babam kendine Müslüman der ama Fatiha okumayı bilmez, en ufak kavgada senin kıldığın namazdan ne olur der, ben Müslüman değilim der ya da evde dini yazılardan çok Atatürk resmi vardır kendi anne babasının resmi bile yokken aşırı Türkçü Türk dışında kimse yok gibi siyasi olarak da farklı çizgilerdeyiz artık en çok korktuğu başına geldi belki oy pusulasını faceye atan bir tipti. Genelde tartışıyoruz işte dün Filistin, Konya maçını izlerken ya bunlar yarın düzelir bize ihanet eder Araplara güven olmaz dedi babam için çok endişelendim çünkü bu ne din ne de ırk meselesiydi sonra çocukların isimleri okununca ona biraz tarihten bahsedince yumuşadı ona anlattım tarihi

Güncellemeler
7 sa
Bu arada Ben de Türküm gurur duyarım ama saçlar beyazladigi gibi siyahın beyaza döndüğü gibi bizlerde toprağa döneceğiz çekik gözumuz kefeni görmeyecek ya da siyahta aynı yere beyazda aynı yere gidecek milliyetçiligin çıktı yerde Avrupa Birliği bize gelince niye Türk birliği yok?
Babamla ideolojilerimiz çok farklı ve sanki babam yanılıyor gibi hissediyorum bazen tartışıyoruz?