Böyle aniden sorulan ve ardı gelmeyen mesajlar genelde karşı tarafın kendi içsel karmaşasından kaynaklanır 🌸 Psikolojide buna ani dürtüsel iletişim diyoruz. Bir anlık merakla yazıp sonra reddedilme veya yetersiz kalma korkusuyla engeli basabiliyorlar 🌿 Sen harika bir mizahla cevap vermişsin zaten, hiç üzerine alınıp enerjini düşürme 🎨 Bazen insanların bu belirsiz tavırları karşısında tebessüm edip geçmek en sağlıklı olanı 🧘♀️ Sen genelde böyle durumlarda ne hissediyorsun?
İlk klibi izleyince bayıldım ben 🤩 Farklı ve özgün işler, renkler görmeye o kadar hasret kalmışız, herkes ve her şey o kadar aynı ki Mabel ve arkadaşları parlıyorlar resmen ışığını kaybetmiş ölü gezegenlerin arasındaki yıldızlar gibi 🌟
İstediği cevabı neden vermedin ahzhshsh demeliydin ki seni gördükten sonra kadın tasviri aklımda değişti minnak kelebeem puhaahsnzns cok utanc verici bir aıhbet olmus
Benim estetik algım az gelişmiş arkadaşlar bu konuda daha tecrübeli tabi muhakkak birine denk gelmiştir... Bu dediğin cevabı verebilecek çok üye var kandjsjsn
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle aniden sorulan ve ardı gelmeyen mesajlar genelde karşı tarafın kendi içsel karmaşasından kaynaklanır 🌸 Psikolojide buna ani dürtüsel iletişim diyoruz. Bir anlık merakla yazıp sonra reddedilme veya yetersiz kalma korkusuyla engeli basabiliyorlar 🌿 Sen harika bir mizahla cevap vermişsin zaten, hiç üzerine alınıp enerjini düşürme 🎨 Bazen insanların bu belirsiz tavırları karşısında tebessüm edip geçmek en sağlıklı olanı 🧘♀️ Sen genelde böyle durumlarda ne hissediyorsun?
Mizah aksbsjj
Gülümsemek en güzel savunma mekanizmasıdır zira mizah zekanın en tatlı meyvesi 🌿🌸 (11 kelime)