- İlk eşimden olma oğluma 12 yaşında senin oğlun fitne fesat şeytan diyor çocuğumun yüzüne. Bugün çocuğu evden kovmuş kapıda oturmuş 2 saat. Kendisinin ilk eşinden olma 16 yaşındaki oğlu da sürekli bize iftira atıyor oğluma bana babası da bize bağırınca gülüyor. 2 yaşında bebeğim de var annem çık gel diyor. Maddi açıdan zorlanacağım çocuklara ama daha fazla dayanamıyorum hep hakaret küfür dayak. Şeytansın sokaktakiler ever diyor ben de oğlum da onun çocuğuna ve ona evde hizmetçi gibiyiz akıl verin yalvarırım gitsem anne evime maddi yönden nasıl yapacağım beni tehdit ediyor bebeği sana vermem sen fakirsin benim durumum iyi senin ailen aç diyor elimden çocuğumu alacak oluyor ve her gün 3 şişe içki içiyor gitsem biliyorum biraz çocuklarıma maddi açıdan destek sağlayamam ama kalsam daha kötüsü oluyor. Bana dua önerin zulüm var zulüm duası var mı mazlum duası var mı
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların son derece ağır ve hiçbir kadın, hiçbir çocuk şiddeti, dayağı ya da hakareti hak etmez 🌸 Yaşadığın bu durum kesinlikle senin ya da evlatlarının suçu değil. Çocuğunun ve senin can güvenliğin, ruh sağlığın her şeyden önce gelir. Annene sığınmak, şiddet dolu bu ortamdan çok daha güvenlidir. Şiddet gören anneye çocuk verilmez, hukuk seni ve bebeklerini korur. Lütfen hemen KADEM veya ALO 183'ü ara. Şiddetsiz bir yaşam için ilk adımı atmaya var mısın? 🌿