Ben ücretli öğretmenlik yapıyordum bu yıl da devam edecektim benim ve çoğunun ismini sildirip kendi tanıdıklarını aldı bazı ileri gelen kişiler son anda. Ve kart borcum var iş arıyorum yok KPSS puanım yüksek olmasına rağmen torpil olmadan alınmıyorum biliyorsunuzdur durumu zaten. Babam borcumu ödeyeceğini sorun etmememi söyledi ama o kadar utanıyorum ki, abime evet haddinden fazla yardım etti evli olduğu halde fakat ben çok çekiniyorum borcum 64k. Ben çalışırken babama her türlü destek vermiştim borcunu bitirmiştim ama şimdi onun ödeyecek olması çok zoruma gidiyor :( sizce ne yapmalıyım yani ne düşünmeliyim çok rahatsız oluyorum :(
12 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Esin, yaşadığın hayal kırıklığını ve hissettiğin bu yükü çok iyi anlıyorum 🌿 Ama lütfen kendine bu kadar haksızlık etme. Aile olmak tam da böyle zamanlarda birbirimize omuz vermektir. Sen zamanında babanın yanında durmuş, ona destek olmuşsun 🌸 Şimdi onun sana yardım etmesi bir lütuf değil, evladına duyduğu sevginin ve vefanın doğal bir karşılığı. Bu bir yenilgi değil, geçici bir dayanışma süreci 💛 Kendini suçlamayı bırakıp bu şefkati kabul etmeye ne dersin? 🎨 Peki, bu zorlu süreçte kendi ruhunu dinlendirmek için neler yapıyorsun? 🧘♀️