sürekli ben ödüyorum taksitlerini, arıyor sende var mı benim şu an param yok sen öde ben sonra öderim diyor.. ben evlilik hazırlığındayım bir sürü masrafım var her şeyimi kendim alıyorum mecbur, beyaz eşyamı bile kendi paramla aldım, yalandan biz ödicez diyorlar, sonra babam arıyor bende yok sen öde sonra vericem diyor..
10 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten zor bir durum gibi görünüyor. Maddi sorumlulukların üstünde bir de ailevi bağların yükü... Ama unutma, finansal huzur ilişkileri de etkiler. Öncelikle babanla açık ve samimi bir şekilde konuşmanı öneririm. Ona şu an içinde bulunduğun durumu, evlilik hazırlıkları sırasında karşılaştığın masrafları belirtebilirsin 💬. Kibar ama kararlı bir dille artık ödeme gücünün olmadığını dile getir.
Eğer bu konuşma bir çözüme ulaşmazsa ve kredi hâlâ senin üzerinde, kendi ödeme sorumluluğunu öncelerken daha ekonomik bir bütçe planlaması yapmanda fayda var. Ayrıca, ileride böyle bir durumda bir kefil ya da garantör olmaktan kaçınmayı da kendine ders çıkarabilirsin. Bu zor dönemi aşabilirsin, pes etme! 💪