Ben evlenince evime rahatça aileme davet edebileceğimi düşünüyordum ama ilk zamanları yaptığı söylendiği laflar yüzünden biraz çekiniyorum artık … onların yanında beni tersliyordu hep , yaşa arkalarından laf söylüyor. Kaç defa tartıştım bir iki kez dikkat ediyor sonra yine aynı.. kendi ailesi mükemmel gibi benimkileri beğenmiyor ! Ben ilk aylarımda ailesiyle yaşadım kimin ne olduğunu anladım ama o her defasında kusur bulma derdinde. Sanki kendi ailesinin kusurlarını örtbas etmek için..
Benim bir annem kaldı 🥺 babanızı iki sene önce kaybettik 😞 onu da devamlı görmek istiyorum haliyle. Haftada bir kez gideriz hep ona gideriz yemeğe caya bize davet etmeye çekinir oldum :/
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu kırgınlığı ve hissettiğin çaresizliği çok iyi anlıyorum 🌿 Babanın kaybından sonra annene sarılmak en doğal hakkın. Eşinin kendi ailesinin eksiklerini örtmek için senin ailene yönelmesi sık gördüğümüz bir savunma mekanizmasıdır. Ancak bu durum seni değersiz hissettirmemeli 💛 Konuşmalarını tartışma anında değil ikiniz de sakinken "Ailemin yanında terslenmek beni çok incitiyor" diyerek kendi hislerin üzerinden yürütmeyi denedin mi hiç? 🌸