Çocuklarımın yüzüne bakınca vicdan azabı çekiyorum bıraktım 1 senedir elimi bile sürmüyorum bırakmak için de hayli tedavi gördüm kolay olmadı, ama bittik artık tükendik borç bitmiyor sürekli faiz biniyor yakında icralık olacağız uyku uyuyamıyorum bana bir akıl verin durumu ciddi ciddi ünlülere yazsam yardımcı olurlar mı ne yapabilirim ya da çıldırmak üzereyim
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öncelikle 1 senedir elini bile sürmemiş olman çok büyük bir başarı, çocukların için verdiğin bu mücadeleyi sakın küçümseme ve iradene sahip çıkmaya devam et. Borç ve icra baskısı insanı çıldırtma noktasına getirir haklısın ama ünlülere yazmak maalesef bir çözüm değil. Bu durumu çözmek için yasal ve profesyonel yollara başvurmalısın. Borçların yapılandırılması, icra takipleri ve faiz yükü için bir avukattan hukuki danışmanlık alabilir veya adliyelerin adli yardım bürolarına başvurabilirsin. Zihinsel olarak çok tükendiğin için de Yeşilay'ın YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) hattından ücretsiz psikolojik destek almayı ihmal etme. Sen en zor kısmı yani bağımlılığı aşmışsın, hukuki süreçlerle borçları da elbet yoluna koyarsın Allah yardımcın olsun
Yeşilay da tedavi gördüm , gerçekten canıma tak etti ama sürekli aynı döngü borc bacağından cıkamıyoruz , borc hep aynı kalıyor faiz ödemekten yapılandırma 2 katına yakın esim yapılandırma istemiyor ailem görmezden geliyor artık delirmek üzereyim
Yani planlı mantıklı oyna derim.. sorun oluyor ise kaybediyorsundur.. kazan
Hayır bıraktım kaybetmek değil artık konu borc bitmiyor
Bitmez o öyle kolay kolay.. harcamak basit sonuçta... Zaman ile.. (: kolay bir yolu yok.. genelde. Bazen olsa da
Ben olmasam tüm sorun bitecek gibi aslında.. kaldıracak hic gücüm kalmadı
Yani öyle bişi de yok sonuçta.. ne kadar ki
1 milyona yakın
İncome?
O ne demek
Gelir?
Pardon ya 70 bin civarı ama 30 kira 2 cocuk ödenen sadece faize gidiyor borc bitmiyor
Yani hayatta kalma miktarını da düşer isek. Yok diye biliriz
Maalesef
Ne oynuyor dün peki?
Slot
Tam şans işi... Uzunca dönem poker oynamış birisi olarak..
Yani bir m çok değil aslinda da..
Bilemedim
2 gün sonra kiramız var cocuga kartta ki parayla mama aldık, kiraya 17 bin eksik var her ay birilerine borçlanıyorz artık ezile ezile bittik. O yüzden 1 milyon benim ailemin çocuklarımın hayalleri geleceği olmayınca 1tl bile para..
Pm at
Destek almalısın bunun için rehabilitasyon merkezleri var
Tedavi gördüm
Geçti mi
Geçti evet bazen dürtü oluyor ama hesap vs kullanmıyorum banka hesabı hepsi kapalı hobi edindim onla uğraşıyorum
Nedir
Çakıl taşı topluyorum
Koleksiyon yapıyosun demek ne güzel, onlarla da bişeyler ütetebilirsin aslında
Cok yetenekliyim ama eve ek gelir saglayacak vaktim yok cocuklarım çok küçük
Bebişler de varsa ne güzel ya aslında çok kaliteli vakit geçiriyosundur zor da olsa
Her günümüz o günü nasıl geçireceğimiz düşünmekle geçiyor
Nasıl yani?
Maddi olarak bittik...
Allah yardımcın olsun
İnşallah
Bu öyle ünlüye yazmakla çözülmez her kumar oynadığında sana ceza verecek biri lazım
Konu kumar oynamak değil artık o sorunu astım
E yapacak bir şey yok zamanında yapmaman lazımdı benim çocuğum kumar oynasa elimde kalırdı
Büyük konuşmamak lazım
@Bukadınacıktı evet öyle de yani olan olmuş ödememekten başka çaresi var mı
Yok zaten biliyor çaresiz yani
@Bukadınacıktı ama ilte yapacak bir şey yok zamanında akılsızlık yapmış mecbur çekecek keşke telafi edebilse hemen
Kumar bağımlılığı yaşamış biri olarak pişmanım çabalıyorum ama sunu söyleyebilirim Allah düşmanıma vermesin , bu evreye geleceğini bilmiyordum
İnşallah kurtulursun borçlardan
Doktorum bana genetik olma olasılığın cok yüksek olduğunu söyledi benim durumum icin ailemde hiç böyle biri yok tek yüz karası benim, ama 7 8 yaşlarımda bile arkadaşlarımla iddiaya girerdim birşeyine, ya nasıl bir batak anlatamam Şu an gözlerim doluyor yazarken çok zor atlattım ama bir gençliği feda ettim
Genetik de olabilirmiş ama fark eden olmadı mı belki kaba yöntemlerle de olsa bu huyunu terbiye edebilirlerdi. Kusura bakma kabak konuştuysam
Aileme ilk söylediğimde düğünüme 1 yıl vardı borcum var diye de anlattım kabullenmediler
Keşke kabullenselermiş, kabullenip dayak yemeyi mi yoksa kabullenmemelerini mi tercih ederdin
Kabullenip dayak yemeyi
Bizim ailede de öyle biri var da kabul ettiremiyorum onlar da kabullenemiyor benim dediğimi yapsalar keşke
Bi arkadaşım kendini astı... Bende tedaviye öyle başladım eşim zoru ile.. Ne yap et bırakması icin gerekirse sen döv
Nasıl bıraktın detaylıca anlatır mısın? Bana direktif lazım çok bilmiyorum
Yeşilay ile başladım ben , yaklaşık 9 ay o sürdü sonra tam anlamıyla bitmedi ardından özel klinikte tedavi gördüm 5 ay kadar da
Güzeel geriye borçlar kaldı bir tek o zaman gerçi en önemli fasıl orası zaten
Batıracak bizim çocuk dayımları valla
Borç insanı tekrar tetikliyor benim tek bir banka hesabım yok bende kimliğim bile 1 yıldır eşimde bana vermiyor ciddi tedbirler aldık tedavi boyu tuşlu telefon kullandım, ama borc insanı tetikliyor önce borçlarını ödesinler
Banka hesabına el koymak mantıklıymış bak. Daha fazla yardımcı olmak istersen yaz bana yoksa cidden elimde kalacak bu çocuk... Bazen danışmam gerekebiliyor
Yarın detaylıca yazarım
Tamamdır bana direkt de yazabilirsin istersen
Ablam ne gereği vardı kumarın. Evlenmişsin yuvanı kurmuşsun huzurlu olmak dururken paranın fazlasını arzulamak neden. Olmuş bitmiş bir şey için seni de suçlu duruma düşürmek istiyorum çünkü hata yapmışsın. Allah yardımcınız olsun.
Evet suçlu benim ama tedavi görene kadar ne kadar bağımlı olduğumu bilmiyordum ..
Atlatırsınız inşallah.
İnşallah
Ne oynuyorsun kumardan kastın nedir ve 3 çocuğun mu var
Kazı kazan oyunları oynuyordum nesine de hayır 2 cocuguö var
Dopamin karşılayacağın aktivite bulursan kumardan kurtulursun ben o şekilde kurtuldum
Kurtuldum zaten
ünlüler de aynı batakta.
🙂↕️
Çocuk musun kumar oynuyorsun
terket