Anonim olduklarını düşünerek neden insanlar sosyal medyada bu kadar kırıcı ve zorba davranıyor?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anonim olduklarını düşünerek neden insanlar sosyal medyada bu kadar kırıcı ve zorba davranıyor?
Cevap
6Cevap
Düşman kör nişancıdır anonim nereden vuracağını iyi bilir. Maskelerin altına girip filtresiz yorumlar yaparak millete sallamak kolay, yüz yüze gelsek iki kelimeyi bir araya getiremeyecek adamlar aslan kesiliyor. Bu hep böyle oldu, olacak. Umursamamak en büyük lükstür. Bak keyfine bacımsu
Figürlerimi satıyordum piyasayla aynı fiyata biri saldırdı $10 mış da ben niye bu fiyata satıyormuşum sonra üstüne fukara dedi bana ahahahah üretildiği yerde bile o fiyat. Vergilerle vs ile fiyatı çok artıyor. 10 doları bırak 3.000 lira Türkiye satış fiyatı. Bi taraflarından sallıyor haklı olduğum halde neler neler dedi cahil olan kendisi ama dili pabuç gibi sinirlerim tepeme çıktı gece gece
Yazamamışım üretim yeri Japonya orada bile 10 dolar değil yani o paraya figürün kutusunu verirler
Gerçek karakterini gösteriyorlar aslında hepsi bu. Toplum içerisinde doğrudan kendisi olarak aykırı ve saygısız hareketlerde bulunurlarsa toplum tarafından tepki görme, dışlanma korkuları var bu yüzden maske takıyorlar.
herkes gerginliğini çıkarmak için çatacak birini arıyor bunu sadece sanalda değil reelde de yapıyorlar o yüzden siz siz olun açık vermemeye çalışın çünkü insanların çoğu bu şekilde
Valla açık vermedim figürlerimi satıyordum piyasayla aynı fiyata sattım biri saldırdı $10 mış da ben niye bu fiyata satıyormuşum sonra üstüne fukara dedi beni ahahahah üretildiği yerde bile o fiyat değil bi taraflarından sallıyor haklı olduğum halde neler neler dedi cahil olan kendisi ama dili pabuç gibi sinirlerim tepeme çıktı gece gece
iyi ki kullanmıyorum ya adı bile saçma sosyal medya.. Asosyal abazaların kız kovaladıkları bir platforma da ne ironik bir isim
Sen neden kim olduğu bile belli olmayan insanların laflarına takılıp kendini üzüyosun?
Haklı olduğum halde bi ton laf söyledi cahil olan kendisi ama dili pabuç gibi haklı olduğum için daha da sinir oldum
Uzatmadan engelleseydin ya
Engelledim diğer sosyal medya hesabından yazdı nickim aynı ordan da tekrar engelledim de ayar oldum
Manyak dolu buralar salla gitsin baktın laf anlamıyo cvp verme
İnsanlar kötüdür. Öğrenin şunu.
çünkü hoşlarına gidiyor
Ben olmam üzülme 😫
Gerçek hayatta da farklı değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek hayatta bastırılan öfke ve yetersizlik hissi, ekran arkasındaki o sahte güvenliği bulunca maalesef sızacak bir yer arıyor 🌿 İnsanlar yüz yüze geldiklerinde sorumluluk almaktan korkarlar ama anonimlik onlara vicdan azabı çekmeden içlerindeki karanlığı dökme fırsatı verir 🧘♀️ Aslında o ağır sözler seninle değil, tamamen kendi iç dünyalarındaki huzursuzlukla ilgili 💛 Sen böyle bir nezaketsizlikle karşılaştığında sınırını nasıl koruyorsun, bu durum seni çok etkiliyor mu? 🌸