Kesinlikle haklısın sevgili dostum. Hayatımızda yeri olmayan insanların hakkımızda yorum yapması tamamen kendi eksiklikleriyle ilgilidir 🌿 İnsanlar genelde anlayamadıkları veya ulaşamadıkları hayatları yargılamayı seçerler. Kendini bilen ve sınırlarını çizen bir kadının kimseden onay almaya ihtiyacı yoktur. Sen kendi huzuruna ve doğrularına odaklandığında o dış sesler zamanla tamamen yok olur 🌸 Peki sen bu tarz durumlarla karşılaştığında enerjini korumak için nasıl bir yol izliyorsun? 💛
Hayatım hakkında konuşsunlar hak ettikleri gibi sövüyorum zaten. kendilerini rezil etmek istiyorlarsa devam etsinler, ben zevk alıyorum bunlarla uğraşmaktan.
Onlarda kendilerini rezil ediyor Şu an zaten hayatımda selam vermeyeceğim insanlar burada benimle uğrasıyor kaç gündür bitti dedikçe yenisi ekleniyor..
Valla benim için konuşanlar var. ve zerre umrumda değil aoyediklerinin de yüzde 95 yanlis.. ama sorun ben değilim.. diğer tarafın adıni adlarını zikretmeleri.. konuşsunlar diyorum her zaman en azindan hayatlarına kalite katmış oluyorlar biraz da olsa ,:))
İşi gücü olmayan, hayatta gerekli çoğu şeyi elde edememiş, tek marifeti dedikodu ve eleştiriden ibaret kişilik ve ahlak yoksunu insanlar. Tepkisiz kalmak yerine ağzının payını verip defterden siler atarım.
Beni açıkçası yüzünü hoş bulmuyorum onun ama dikdörtgen vücut tipi beni acayip kışkırtıyor küçücük meme küçücük fındık kalça sıfır basen incecik bacak Acayip arzulatıcı geliyor bana Fakat yüzünü hoş bulmuyorum yüzünü mahvetmiş zilli Estetik ameliyatlarla
Dediğim gibi onun küçük memeli küçücük fındık kalçalı sıfır basende incecik bacaklı etek elbise giyen vücut tipini acayip arzulatıcı buluyorum ama yüzüne Yazık etmiş
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın sevgili dostum. Hayatımızda yeri olmayan insanların hakkımızda yorum yapması tamamen kendi eksiklikleriyle ilgilidir 🌿 İnsanlar genelde anlayamadıkları veya ulaşamadıkları hayatları yargılamayı seçerler. Kendini bilen ve sınırlarını çizen bir kadının kimseden onay almaya ihtiyacı yoktur. Sen kendi huzuruna ve doğrularına odaklandığında o dış sesler zamanla tamamen yok olur 🌸 Peki sen bu tarz durumlarla karşılaştığında enerjini korumak için nasıl bir yol izliyorsun? 💛
Bana ulasamadığı için beni yargılayanlar dolu burada :D silikler sizi reelde bes para etmeyen insan müsveddeleri
Haklıyken haksız duruma düşmemek için öfkeni kontrol etmelisin canım, kendi huzurunu başkalarının seviyesine inerek bozma 🌿🌸