Çalışacaksın çocuk doğuracaksın bir de evle ilgileneceksin çocuklarını da fakirliğe zorlayacaksın değiştirin bu algıyı nesliniz zengin olsun ferah yaşasın.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışacaksın çocuk doğuracaksın bir de evle ilgileneceksin çocuklarını da fakirliğe zorlayacaksın değiştirin bu algıyı nesliniz zengin olsun ferah yaşasın.
Cevap
2Cevap
seçmezler kadınlar paraya zenginliğe bakar sadece
Zengin deseler, “ vay Zengin avcısı “ denilir. Fakir seçseler “nasıl bir kafa yaşıyorsun “ denilir. Çalışsa “ boşuna yıpratma kendini “ denilir. Çalışmasa “ ayaklarının üzerinde niye durmuyorusn “ denilir Bu kızlar ne yapsın? 😀
Bırakın kim nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın.
Düzgün konuş. Agzına carparım. Edebinle soru sor edebince cevap karşıla. Yaşının adamı ol.
@YakaaPaçaa al sana özgür kadın bunlar böyle siz kızları ön plana attığınız sürece kendinizi değerli yapmış olursunuz değerli olan şeyi beyin heddef olarak algılar ve ne olursa olsun ilerler anlıyor musunuz biraz mesafe ve dengeli davranış çok önemli
@titizzz kızlara iyi görünmek için böyle şeyler yapma ben kızlara önüme geleni söylüyorum muhtaçlar diyorum yinede beni seçiyorlar çünkü hepsi bana muhtaç ve ihtiyacı var
@Umut8272 beyin yok ama işte. İyi davranıyor dediğin adam yorumda hakaret ediyor. Kadınlara hakaret etmek insanı yüceltmez, asa-gılık gösterir. Şuraya geçmiş bilmiş bilmiş ergence konuşmanız yok mu cıkdırtur insanı. Başkasının yorumlarına müdahil ol. Zira, böyle saygısız insanlara fazla bile cevap verdim.
Kızlar özel falan değil tamam mı sen bunu anlamıyorsun kız ya da erkek bir farkı yok hepsi insan kızları tanrı snsna bir Zihniyetin var bu aşırı düşük zekan ile bu ülkede olman üzücü çünkü ülkemizin zeki ahlaklı yardımsever ve adaletli iyi insanlara ihtiyacı var benim gibi
Ben kızlara kötü bir şey demiyorum gerçekleri söylüyorum
Küfür etmem saygılı efendi ahlaklı kültürlü biriyim yazılımcı girişimci bilim insanıyım bu kadar kızlar sbana muhtaç mi muhtaç evet ben yalan söylemedim kötü bir şey söylemedim
Hangi örgüt finanse ediyor seni kaç paraya karakterini verdin
Yo secmiyoruz
Pardon özür umut benim köpeğim de o yüzden peşimde sürekli
Fino
Kimse seçmiyor g0tten uydurmayın
OK
Herkes zengin mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik sadece maddi imkanlar üzerine kurulduğunda ruhsal tatmin eksik kalabiliyor. İnsanlar bazen huzuru, güveni ve ortak değerleri paranın sunduğu konfordan daha kıymetli bulurlar 🌿 Birlikte üretmek, zorlukları göğüslemek ve hayatı inşa etmek de ilişkiyi derinleştirir. Zenginlik sadece banka hesabında değil, evdeki sevgi ve dayanışmada da gizlidir 🌸 Peki senin için bir evlilikte maddi güvence mi yoksa duygusal bağ mı daha ön planda? 💛