Çünkü gerçekten sevmezler.. kalpten sevmedikleri için de ya tip ya da paraya göre seçeler.. bu yüzden de kızların aşkını samimi bulmuyorum.. yani beni ben olduğum için sevmeyecekse neden seviyor o halde
Kısacık hayatım boyunca pek çok evlilik gördüm. Bunlardan sadece maddi durumu ortalama veya iyi olanların evlilikleri mutluydu. Para yoksa ekmek yok. Kız çalışmadığı için evde boş boş oturduğu söylenilir ve tartışmalar başlae. Ha bu tam tersi de olabilir. Çok yaygın olmasa da, eve bakan erkek ve çalışan kadın ilişkileri de mevcut. Uzun lafın kısası para yoksa birbirlerini suçlarlar ve bu toksik bir ilişkiye veya nadir de olsa boşanmaya kadar gider.
evlendikten sonra kuru soğan ekmek mi yesinler.. kadın da erkek de çalışmalı ki ileride bir gün çocukları olduğunda her ihtiyacını fazlasıyla giderebilirsin. sadece çocukta değil kendi ihtiyaçları da önemli. ay sonunu getirene kadar soğuk terler akıtmasınlar
Sadece maddiyat yetmez maddi manevi denk olmak gerek kalbine aklına sinmesi gerek… uyum içinde olmak anlaşmak istemek yürütmek istemek gerek… bana sadece maddiyat yetmez o biraz mantık evliliği kategorisine giriyor…
Karaktersiz oldukları icim ben sevdiyim erkegin ne maddi durumuna bakarim ne guzelik yakısıkliligina kalp den sevmek en güzeli hem en sağliklisi öyle insanların bile sayi yok denecek kadar az
Kızlar evleneceği erkeği maddi durumuna göre seçmez. Bunun karakter yapısıyla alakası var. Dünyada milyarlarca kadın var. Bu soruyu "insanlar" olarak değiştirmek gerek. Çünkü bunu yapan erkek de çok
Erkekler kadınları kadınlarda parayı sever doganın dengesi bu kadınlara düşmanlığım yok emin ol kadınlarda bunu biliyor kadınlar bir iki erkek tanıyıp yorum yapmasın erkek olduğumdan demiyorum bu degişmez gerçek