Bazen hiç tanımadığım birileriyle konuşup içimi döküp çekip gitmek istiyorum. Sosyal medyadan biriyse direkt engellemek istiyorum reelden biriyse bir daha görmek istemiyorum
12 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Biraz mantıklı aslında. Çünkü reelde insanlar gidip başkasına anlatır veya sonra sana karşı koz olarak kullanabilir. Ama sanalda özellikle anonim yerlerde böyle bir risk yok. Yani yapsan sorun olmaz, C2 gibi yerler her ne kadar sapık yuvası olsa da mesela en az onların yarısı kadar sadece dertleşecek insanlar da var. Sırf bunun için bile bana yazan oldu ama tabi engellemek hoş değil. Zaten orada abazalara biraz küfür et hesabın 1 haftaya kalmadan ban da yer. Geçici e posta ile veya kafadan bir posta sallayarak yeni hesap açabilirsin anonim yerlerde.
Bende anonim yerlerde içimi döküyorum iyi geliyor biraz ama insanın dostu gibisi yok. O da var ama bazen uzaklaşıyor, kendi kabuğuna çekiliyor veya benden sıkılıyor bilemem artık. Her ne kadar hep anlat dese de ben garip bir mesafe hissettim.
Çünkü sana o o anki acizliğini güçsüzlüğünü veya utanç verici bir şey yaptıysan onu hatırlatıyor onun için silmek istiyorsun ya da engellemek
Engelleme isteğine kadar olan kısmı çok iyi. Bende çok istiyorum bunu. Neden engel peki?
Bilmiyorum derdimizi suya anlatırız ya akar gider onun gibi bir şey işte
Ama kırılır karşı taraf kendini kullan at mendil gibi hisseder bunu neden düşünmüyorsun?
Bunu ona söylerim ki aniden engellemem
Ya da engellemeye gerek kalmadan da konuşmayı keseriz
Bu gece de konuşmak istiyor musun?
?
Orada mısın
Ben de hiç sevmiyorum böylelerini o kadar emek harcamışım derdine ortak olmuşum sonra çekip gidiyor bari bi seksting yapalım nude at falan ne bilim
Öyle bir şey istese dertlesmez ayrıca öyle birini istiyorsan git bir sürü kişi var keyifle yapacak kişiler var
En doğru sanalda yapman
Birilerine mesaj atmak bana tuhaf geliyor kimseye yazma gibi bir huyum yok
Sesli mi anlatıyorsun
Hayır ya hani tanımadığım birine mesaj atmak falan, hiç yapmadım böyle bir şey o açıdan
Tanımadığın birine içini dökmek daha iyi
Yaptığın çok saçma
Yapmadım ki ama hani tanımadığın biri seni daha iyi anlar gibi gelir insana ya öyle işte
Hayır tabiki
Abla benle konuşmak istersen konuşabiliriz♡
Normal ama sürekli yapma kendin hallet
İşimi göreceksen niye olmasın
Ne diyon ya ne işi
Foto falan?
Git anan halleder onu
Gel buraya
Normal
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle tuhaf değil, aksine hissettiğin duygusal yükleri yargılanma korkusu olmadan boşaltma ihtiyacından kaynaklanıyor 🌿 Tanımadığın insanlar seni geçmişinle değerlendirmez, bu yüzden onların yanında maskesiz olmak daha kolay gelir 🌸 Ancak bu anlık rahatlama, uzun vadede derin ve güvenli bağlar kurmanı zorlaştırabilir 🧘♀️ Zihnini ve kalbini dinlendirmek için bu yöntemi ne kadar zamandır bir kaçış olarak kullanıyorsun? 💛