Gerçekten artık çooook yordular ne yapıcam bilmiyorum hediyeler alıyorum vakit ayırıyorum ama tek bir hayır veya ne bileyim tek bir kendi hayatım hakkında karar almama bile karışıyolar ve üstelik benim iyiliğim için değil kendileri için yapıyorlar aşırı bencil bi davranış gibi , ve tam olarak istedikleri ne çözemedim elimden geleni yaptım elimi de istediler.. Mesafe koydum sizce iyi mi yaptım kalp de kırmamış olmuyorum mesafeyle en azından
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen ne yaptığından emin olursan sana karışamazlar. sen kararsız olduğun için bunları yaşıyorsun.
Kararsız değilim netim kalp kırmayı sevmiyorum hepsi bu bir anda hayatından çıkamam üzülür mesafe koyunca mutsuz olduğunu görmedim zaten yeterince istediği her şeyi yapıyorum daha ne yapmalıyım
Mesafe koymana ve onları dinlemene gerek yok. sen eminsen tamam de geç.
izin vermedi ki yani bende üzülmelerini de istemiyorum kırıcı olamam biri benim yüüzmden üzülmemeli
İzin nasıl vermiyor. sen yetişkin birisin. bu şekilde yazman biraz utanç verici.
Aslında haklısın yaşıma göre çocuk gibiyim böyle olmamalıydım ama işte öyle manuple ediyolarki kendi hayatım hakkında aldığım kararda bile başrol kötü olarak anılıyorum ve özür diliyorum tekrar ipleri ellerine alıyolar bu döngüden bıktığım için mesafe koydum şuanda da hayatımı anlatmıyorum bilmedikleri için de sıkıntı olmuyo
İnsanları idare etme sanatını ve davranışlarını zamanla ögreneceksin.
Ona bile enerjim kalmadı şu an kabuğumda mutluyum bi süre en azından spora sanata devam ediyorum zaten onlar da bana iyi geliyo
Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı
Dale Carnegie.
Bu kitabı okuyabilir ya da zor olanı seçip yaşayarak öğrenirsin.
dost kazanmaya ihtiyacım yokki benimki tam tersi sahte insanlardan kurtulma sanatı lazım
Bu kitap farklı. okumadan hüküm verme. ince ve sayfa sayısı az. okursan incilerin dökülmez.
pekii tamam bakacağım teşekkürlerr öneri içinn mbti niz intj sanırım sfkjjksfd ben infp :)
Yeni bir dil oluşturdun galiba ama ben yazdığın dilin yarısını anladım. rica ederim.
Kişilikle alakalı bir test var mbti testi ondan söz etmiştim her neyse ne demek iyi günlerr
Aşkım hepsine koy mesafeni başka da bir şey düşünme, onlarla birdaha takılmamak kendine yapacağın en büyük iyiliklerden biri olacaktır
Doğru olabilir ama tamamen kesmek yerine sınır koymak daha mantıklı.
Öyle yaptım zaten sınır koymak istediğimi söyledim izin vermeyeceğini söyledi bende belirtmeden içimde mesafe koyuyorum
En mantıklısı
Doğru tabi ki herkes kendi hayatına bakmalı başkasının yönetmesine izin vermek saçmalık haddini bilmeli
İyi yaptın sadece enerjimizi sömüren tipler, ben de bir süre önce konuşmayı kestim.
offf gerçekteen burcu neydi benimki su burçlarındandı dfkjkfsd
Ve senin kendi vereceğin kararlara kimsenin müdahale etmesine de izin verme yoksa arkadaşlıkların hep benzer şekilde olur.
Benim burcum mu 😅
insanlardan kaçıyorum artık gerçekten kararlarıma saygı duymuyolar çok yakın olduğumda o alana doğru kişiler alınması lazım
haritamda su burcu var benimde laf etmiyorum suya tabiki ama bana 2 kişi de aynı burc da denk geldi beni yönetmek istediler ve şaşırdığım nokta bu yönetenler genelde ateş olurdu şaşırdım yani
Ya burçlara göre analiz edemeyiz. Kim olursa olsun sınır olsun aranızda çünkü en yakınımız bile sınır olmadığında her şeye karışır yönetmeye çalışır🩷
evet çok haklısın gerçekten tüketiliyo insan sana şöyle diyim eskiden her şeyimi paylaşan anlatan biriydim şimdi kendi kabuğuma çekildim hikaye bile atamıyorum korkudan
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleydim çünkü ama artık izin vermiyorum. Dersimizi aldık😂
helal kızzz
Ahahaha sana daa
Koy tekmeyi askim arkadassiz biri olarak soyluyorum ölünmiyo hayat devam ediyor
Kiskaniyorlar mi senj acaba
hayatımı mı yoksa beni paylaşamamak mı? bilmiyorum öyleyse bile artık bilmiyorlar hayatımı anlatmıyorum sustum
En iyisini yapiyrosun herşeyini en yakının dahi olsa anlatmamak lazım gün gelir yüzüne vurulur kullanılır