Ne arkadaş var ne sevgili gerçekten sefil bir hayatın içinde olduğumu hissettim. Cuma günü sınıfça staja gittik. Bir kız arkadaşlarıyla güle eğlene dolanırken sevgilisi çiçek göndermiş staj yerine. Eve geldim hüngür hüngür ağladım. Yemin ederim içim öyle bir acıdı ki… ne derdimi anlatacağım bir arkadaşım var ne de kimsem. Eve geliyorum annem akşama kadar yok şöyleyim yok böyleyim kendini anlatıyor zaten. Kendime yanıyorum. Ne sevildim ne sayıldım. Nerede yanlış yapıyorum? İnsanlar yüzüme bakmıyor. Sevgisizliği dibine kadar hissettim bugün
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazdıklarında resmen kendimi gördüm. Evet sana göre yaşım küçük ama böyle. Hep bunu düşünüyorum düşündükçe değersiz hissediyorum. Bütün amacım derslerim ve not ortalamam ha bide dil öğrenmek. Başka motivasyonum yok çünkü. İnsanlar nasıl bu kadar seviliyor şaşırıyorum. Sevgisizlikten hep saçma sapan insanlardan medet umdum sevgi bekledim sonuç sıfır. Erkekler bu tarafını görürse kullanmaya çalışıyor boşluğuna gelirse kullanıyorlar da. Arkadaşı geçtim sevgilim bile yok. Seni o kadar iyi anladım ki. Ağladım dediğinde ağlamak istedim bende
Peki beğenilmiyor musun sence, erkeklerle hiç bakışma olmuyor mu?
Yok beğenilmiyorum. Zaten kendimi hiç güzel bulmuyorum. Güzelsin diyorlar ailem falan ama biliyorum ailem oldukları için bunlar. Sevgilim olmadı değil oldu ama hep yok çok ilgi istiyorsun sürekli konuşmak istiyorsun beni boğuyorsun diyip gittiler. Sonra döndüklerinde de anlamı olmadı ben istemedim. Artık teklif gelmiyor zaten. Evlilik düşünür müsün diyorlar ne düşünmesi teklif eden yok zaten
Hım o zaman ortalamanın altında bir görünüşün olabilir, belki de hayatına dair değişiklikler yapmalısın. Ne bileyim belki daha fit bir beden, tenine yakışacak daha iyi saç rengi gibi. Güzel bir kadının elini kaldırmasına bile gerek olmadan zaten onlarca erkek yanında bitiyor, problem muhtemelen senin çok ilgi çekici bir tip olmamanla alakalı sıradan biri olabilirsin. Bence elinden gelenin en iyisini yap görünüş konusunda sonrasında ise bu konuda kafan rahat olsun ben zaten elimden gelen bakımı, değişikliği yaptım beni beğenen böyle beğensin diyebilirsin. Sonrasında da sadece geleceğine odaklan, statü kazan, çünkü kariyer de erkeklerin ilgisini çeken noktadır, belki sahte olur ama yine de iyi kariyere sahip bir zat her daim arkadaş da kazanır, sevgili de, koca da.
Görünüşüme çok dikkat eden biriyim aslında saç kıyafet fit bir beden bunlara sahibim ama sanırım yeterli değil bazı şeyler
Göreceli bir kavram sana yeterli gelse de toplumun geneline yetersiz ya da sıradan gelebilir. Hiç burada nasılım sorusu sordun mu?
Bence bunu çözebilirsin kendine sorduğun doğru sorularla
Yıllarca çözemedim bu saatten sonra hiç çözemem. Olmuyor işte. İnsanlara konuştuğumda yüzüme bile bakmıyorlar tepki vermiyorlar sanki hiç yokmuş gibi. O yüzden babama bir şey anlatırken yüzüme bakmasını söyleyip duruyorum o zaman anca ikna oluyorum. Görünmez gibiyim gerçekten. Hiçbir ortamda kimse beni görmüyor
Seni çok iyi anlıyorum ama öyle yılmakla bıkmakla olmaz.
Ben daha kaç kişinin ağzına bakayım beni görsün diye? Çok yoruldum
Bence önce öz güvenini yerine getirmek lazım ve bunu yaparkende neden insanlar yok sayıyo bunu çözmek lazım
Bazen insanlar kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Ama her ne olursa olsun önce kendini beğenmeni ve bende buradayım demeyi bilmek gerekmezmi. sen kendini gösteremezsen kimse seni göremez. Bazen öne çıkmak biraz fırlama olmak lazım bence
Kimsenin ağzına bakmıcan tabiki
Benim de hiç arkadaşım yok sevgilim de olmadı
Ankara da isen yanında da olurum
Sen hatayı en başında yaptin
İstersen ben olurum arkadaş
Sosyal medyadan herkes herkesle oluyor bana yanımda lazım.
Yanında da olurum inseallah sen istersen neden olmayim