Eden kocam normal mi onların ne suçu var...
Allah'ım beni unutma sor hakkımı bir şey demiyorum.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eden kocam normal mi onların ne suçu var...
Allah'ım beni unutma sor hakkımı bir şey demiyorum.
Cevap
9Cevap
Kızı isterken kapıda it gibi yatıp, aldıktan sonra da Ailesini it gibi ısıran tiplerden işte ne beklersin.
Evet bunların sayısı çok mi bilmiyorum.
Sence normal mi. Adam olamamış s*kli işte. Kendini erkek zatteniyor organıyla ama o sokaktaki itte de var.
Öyle...
Annene babana söven adamla 5 dakikadan fazla evli kalmaya devam etmenin sebebi ne peki?
Boşanma davasını aç.
Boşanmada kusurlu sayılır.
Sen bir şey demedikçe sülalenin kulağını çınlatır emin ol
Ne diyeceğim
Tepki ver az çok
Verdiğimde berbatt. Oluyor denedim daha ofne utanmadı Nike bike devam ediyor
Denedimden sonrasını anlamadım
Yinede utanmadı ve devam etti
Mesleği ne
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz evliliğine kendi ailenle dahil ediyorsan adam da söver. Cahil yorumlara bak ya yemin ediyorum siz daha dünyanın farkında değilsiniz
Yahu alakası yok ailemin dahli yokk
Evet sana örneği kısaca yazdım bana öfke duyabilir ama ailem ne yaptı ki o iğrenç laflar etti. Üstelik karşılık versem iade etsem çözüm olmayacaktı.
Ben de durduk yere ailesine kufr etsem elime ne gecerdi bilmiyorum ama üzüldüm çok öfke duydum sadece susup gittim
Onları bulaştırıyorsan kendi ailene kocan da haklı olabilir
Yok biz evden çıktık çocukla direkt bana laf söyledi kapıyı fırlattı evde idi o kapida sesi gekdi senin ananı babanı s. Km bink seyelr duydum
@KızılBörü resmi görsün. Ailem nerde olaya dahil. Olmuş ki bak bu bir örnekti. Ailem burada bile değil. Senin neden zoruna gidiyor bırak kız yazsın ona cevap veririm
@KızılBörü evet demek istediğim buydu. Kendi ailene anne baba kardeş gibi fertleri karıştırırsan karşıdaki insanın sabrı sevgisi saygısı olsa bile bunu gösteremeyecek konuma gelebilir duygusal bir tepkidir normalde söylenmeyecek şeyler dile gelebilir her insanın kadın erkek duyguları var.
@KızılBörü sen hasta mısın neden danışayım yok olayi çarpittin yok ailen dahil olmuş yok ateş olmayan yerden duamn cikmaz
Bak önceden aileme söylediğim kavgalar oldu onunda aynı şekilde. ama bugün şu an olan tartışmada ailem yoktu. Kimsenin aielsi yoktu.
Size öyle yaptınız demedi beyefendi. Bende demiyorum. Eğer öyle bir durum olduysa anlayış gösterin aranızda telafi edin demek istiyorum. Bazen çok kötü sözler istemeden kırgınlıkla söylenebilir. Kocanız sizin ailenizdir. Zor süreçler de olabilir olur normaldir
İnan b3nim için her şey çok zor. Ev sevdiklerine dol. Uzatıyor ama sen cevap veremiyorsun çünkü biliyorsun salya akıtmaya devam edecek daha beterini dicek. Mecbur susuyoruz. Ama cevap verdim mi zamanında evet çözüm olmamısti o yüzden öyle kırıklıkları icindeyim ki.. hueaya yazarak sanki çözüm mü bulacağım hayır. Ya briak git Dicekler yadaa
Agzina geleni soyle Dicekler
@KızılBörü çok konuştum Allah biliyor. Ama acı çektiğimi bildiği şeyleri bile bile yapıyor bunu. Gibi. Küfür etmesini kabul etmiyorum diye ısrarla bunu devam ettiriyor
@KızılBörü evet 1 tane
@KızılBörü zaten insanı çıkmaza sürükleyen evlat
Saygısız pislik adam
😔😔
Niye ediyor nedir sebebi
biz evden çıktık çocukla direkt bana laf söyledi kapıyı fırlattı evde idi o kapida sesi gekdi senin ananı babanı s. Km bink seyelr duydum
Hayret bir sıkıntısı vardır ailenle bence konuş
Ailem ne dicek
Kocan aile değil
Kocam insan olsa ben şu an burada bunu mu soracaktım
Ne bileyim anlaşılan konuşmuyor
Borçmu verdi de alamadı yoksa başka bir şeymi yaptı
Hiç bişey inanki
Garip bir şey var durduk yere mesela ben sana niye küfür edeyim örneğin
Bilmiyorum
Garip bir sorunu var kesin
Kesinlikle çok yanlış kabul edilemez..
Yanlış adam.
Farkındayım
Ne yapman gerektiğini biliyorsun
Değil direkt boşan.
hiç normal değil tepkini verseydin
Ne yapasaydim
tersliyecektin işte o söverken sen sustun mu
Karşılık verip uzar
uzasin oyle bir hadsizlik yapmasına izin mi vereceksin? seni korkutan birisi olmamasi lazim kocanın
Daha evvel karşılık verdim utandı m8
ne yaptı seni takmiyor mu o nasil iş ya
vaybe
Yok değil soruňku
Saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin sana öfkelenip anne ve babana küfür etmesi kesinlikle normal veya kabul edilebilir bir davranış değil 🌸 İlişkilerde öfke hissetmek doğaldır ama saygı sınırları aşıldığında evliliğin temeli zarar görür. Ailenin bu tartışmalarda hiçbir suçu yokken hedef alınması senin de duygusal olarak çok yıpranmana yol açmış 🌿 Haklı olarak incinmişsin. Peki bu durum sürekli tekrarlayan bir öfke sorununun parçası mı, yoksa eşinle sınırları net bir şekilde konuşabildiniz mi? 💛