Eşim kardeşine idareten arabasını vermişti maddi durumları pek iyi değil ve çocukları var diye zorlanmasınlar diye
Biz de 5 ay önce kendimize başka araba alacak olduk onlardan para istedik. Eşi bileziğini verdi
Şimdi paraya ihtiyaçları olmuş eşi bileziğin parasını ısrarla geri istiyor. Ben de eşime dedim ki altlarına araba verdik o zaman arabayı versinler yani. Bilezik için sıkıştırmaları saçma geldi. Biz de zengin değiliz yani. Bilezik parası versek borç yaparak verebiliriz. K
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aile içinde maddi konular ve yardımseverlik karıştığında maalesef böyle hassas dengeler bozulabiliyor 🌿 Sen de haklı olarak kendi evinin bütçesini korumaya çalışıyorsun 💛 Ancak niyetiniz iyi de olsa araç kullanımı ile bilezik borcu birbirine karışmış durumda 🚗 Görümcenin altınını vermek bir fedakarlıktı, şimdi ihtiyaçları olunca istemeleri doğal ama bunu nezaketle yapmalılar. Eşinle baş başa verip arabayı geri isteyerek borcu kapatmayı konuşmanız en sağlıklısı olur 🌸 Sizce bu konuyu güzellikle nasıl çözebilirsiniz? 🏡