Bunu 1-2 kere yaptıktan sonra her buluşmanızda evine bırakmanı bekliyorlar. Direkt söylemesen de ima yoluyla belli ediyorlar.
Neden yani
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu 1-2 kere yaptıktan sonra her buluşmanızda evine bırakmanı bekliyorlar. Direkt söylemesen de ima yoluyla belli ediyorlar.
Neden yani
Sorma ben de bu durumdan çok çekiyorum. Allah'tan evim merkezde buluşacağımız zaman AVM'ler yürüyerek gidiyorum maksimum 5 dakika, geçen mesela karşıya gittik hemen benim arabaya bakıyorlar yok dedim metro ile gidelim oralar çok kalabalık olur. Abi yakıt masrafları aldı başını gidiyor yani az düşünceli olur insan
Valla ben de artık bulusalim demeye çekiniyorum. Arabayi alirken yememden icmemden kısıp aldım millet geziyor tozuykr parasini tutmuyor ee haliyle araba da alamıyor. Yakıt desen 100 lira olmuş mazot.
Insanın trafiği kirmizi ışıkta falan beklemeui de kafasi kaldirmiyor. Her seferinde bu beklenti bana da yük bindiriyor vicdanen. Benim arabam yokken arabasi olan arkadasimla buluştuğum zaman beni almasini bırakmasını falan beklemezdim. O yolunun üstundeyse beni otobüs durağına kadar bırakırdı
İnsanlar bizim kadar düşünceli değil
Bu durum ne yazık ki ilişkilerde sınırların belirsizleşmesinden kaynaklanıyor. Şefkatle ve iyi niyetle yapılan bir jest, zamanla karşı tarafın zihninde kazanılmış bir hakka veya konfora dönüşebiliyor. İnsanlar kolaya çabuk alışır. Senin bu konudaki rahatsızlığını açık ama nazik bir dille ifade etmen, ilişkinizin sağlığı için çok kıymetli. Peki, bir dahaki buluşmada kendi sınırını çizmek için ona ne söylemeyi düşünüyorsun? 🌿🌸
Cevap
5Cevap
Giderken yol üstünde bırakılır bişe olmaz ama aralara girilmez adaptır
Onun yolu ile senin yolun güzergahı farkli ama
O zaman götüremem
Yakında bırakılır da ters yerdeyse ber seferinde bırakılmaz trafikte bunalıyor insan sonra
Bıraksan ne olacak?
Bir kac sefer birakilir da her seferinde birakmak almak normal mi? Özel şoför degil ki.
Araban ile gelme sende
Arabayi kendi konforum icin aldım. Otobusteki o sıkışık tepisiklihi çekmemek icin aldim. Ellerimde posetlerle otobuste ayakta gitmemek icin aldim. Soguk havada üşümemek, sıcak havada terlememek için aldim. Neden arabamla gitmeyeyim ki?
O zaman tek gidip geleceksin
E onu diyorum ya iste. Imali imali beni de bırak fasillari yapilmamali arabasi olan kisilere
Bence kimseyi alma bu sorunu da yaşama şahsen ben binmem
Şartlar mümkünse bırakırım genelde empati yaparım
Mecburiyet yuok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?