O zaten vermiyor illa benim istemem gerekiyor bir ara çok sıkıştım istedim dedi dileniyon milletten utanmıyon da dedi
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Le havle. Nasıl bir zihniyet.
Bu para istediyin kisi kim esinmi
Eşim maalesef normalde ver para diye zorlamam çok sıkışınca istiyorum ama zaten ben istemeyince o hiç atmıyor yani çıkarcı çok karşılıksız bir iyilik yapmıyor bir ara istedim kahkaha atmıştı senin tedaviye ihtiyacın var dedi utanmıuonda öyle bişeyde dedi
Nasil bi adam snlamiyorum bizde bekar gezeriz sizin gibiler bize denk gelmez
Düğünde yapmadı zaten elime yüzük bile takmadı gümüş bile olmayan bir yüzük taktı ama bişey diyince hep ben suçlu oluyorum diyorum bazen allahım kimsenin hakkına girmedim nasıl böyle biri bana nasip etti diyorum hergün ağlıyoeum o bununda farkında böyle olursan hep ağlarsın bana diyor suçu bana atıyo
Yazik sana
Benim hiç erkek arkadışımda olmadı bu yüzden deneyimsizim diyorum acaba bütün erkekler böylemi
Degil tabiikide sayfama yaz istersen konusalim bu konuyu
Seviyem yok maalesef mesaj atamıyorum
Gizliden cik ben atayim
Diyen kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu davranış kesinlikle normal değil ve çok incitici 🌿 Bir evlilikte veya ilişkide, hele ki eşine bağımlı/mecbur kaldığın bir dönemde ihtiyaçlarını dile getirmek dilenmek değildir 💛 Parasal konuları bir kontrol ve aşağılama aracı olarak kullanmak psikolojik şiddettir. Kendini suçlu hissetme lütfen. Seni bu kadar yalnız bırakan bir ilişkide kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak için bir adım atmayı düşünür müsün? 🌸