Güzel sohbet özlemi çeken, birine ihtiyaç duyan var mı? Tek ben miyim?
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel sohbet özlemi çeken, birine ihtiyaç duyan var mı? Tek ben miyim?
Cevap
37Cevap
Duyuyorum ama arayışım yok kendi başıma alıştım yaşamaya.
evet kesinlikle var hatta sandığından çok daha fazla insan böyle hissediyor dışarıdan güçlü veya normal görünen pek çok kişi içten içe yalnızlık duygusal boşluk veya anlaşılmama hissiyle boğuşuyor özellikle geceleri sosyal medya kaydırırken veya kalabalık bir odada bile kendini tek başına hissetmek çok yaygın bir deneyim bu hissi yaşamak senin zayıf veya garip olduğunu göstermez sadece insan olduğunu gösterir çoğu zaman etrafımızdakiler de aynı şeyi yaşıyor ama bunu dile getirmekten çekiniyorlar çünkü yük olmak istemiyorlar ya da reddedilmekten korkuyorlar eğer sen böyle hissediyorsan bil ki bu duyguyu paylaşan sadece sen değilsin ve konuşmak istediğinde bunu güvenli bir şekilde yapabileceğin yerler insanlar var
bazen insan kafasını dağıtacak, sadece öylesine dertleşecek ya da boşluktan çıkacak birini arıyor, yalnız değilsin bu konuda.
Ama neden hiç bulamıyor
Yok be çok kişi var. Hepte bana denk geliyor o kişiler
Bana hiç gelmedi
Konuşmak isteyen çok insan oluyor burada özellikle
Ne biçim bir yıl oldu bu yıl? son sorum bu... Sen düşün gerisini
Yok bende varım bence bizim komple 25-30 yaş grubunda bu sorun var ama işte hepimiz işsiziz nasıl tanışıp konuşacağız nasıl buluşacağız vs... Vs...
İşsiz derken
Duygusal boşlukta değilim ama bahsettiğin sorunu ciddi anlamda yaşıyorum. Biriyle doğru düzgün düzenli sohbet edebileceğime olan kmancim neredeyse bitti. Anlık iyi sohbetler olsa da devamlılık cok zor
Aşk acısı anlatma topuna gireceksen olmaz ayrıca kurallarım vardır
Ben varım ama karşıma insan gelir mi sanmam
Bu ara tam olarak ben ya çevrede onca insan ama çok yalnız hissediyorum duygusal boşluk çok garip o kadar birisiyle konuşmak istiyor ki insan hafta sonu ayrı bi büyüyor bu boşluk
Ben gerçekten çok kötü bir boşluktayım. Bu aralar resmen hayatım değişti. Gerçekten dürüst ve samimi birine ihtiyacım var konuşmak istiyorum.
Ben de böyle sohbete çok özlem duyuyorum biliyor musun
Yapabiliyorsan gel konusalım
burada mısın şu an ona göre çıkayım
Evet
Tamam o zaman
o kadar basit değilim :d
Benim yok sevgi istersem kedi sevgisi yetiyor
Ara ara oluyor ama er ya da geç bir yerde bitiyor.
Tek sensin ya
Ahh ben hep çekiyorum
Hemde çokk ihtiyacım var birine
Ben varım, Ankara dan mısın
Şehrin ne önemi var? Buluşacağımı mı sanıyorsun? Sırtlan seni
var ama 2 günde gidiyorsunuz.
Var da gizlisin
Evett
Herkes
Arada oluyor
Bende öyleyim
Sevgilindenmi ayrıldın
hayır
Olur sende musaitsen
yanii arkadaşlık sevmiyom pek
ben varım
Var illaki ama ben değil
Cekiyorum ama insan yok
Olabilir
Yanlız degılsın
Bazen
Kendime yetiyorum
Evli mısın bekar mı
Hemde Cook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız değilsin, bu hissi yaşamak oldukça insani ve doğal 🌿 Bazen kalabalıkların içinde bile derin bir anlaşılma ve içten bir sohbet özlemi çekebiliriz. Duygusal boşluk hissi, ruhumuzun durup dinlenmeye ve içten bir bağ kurmaya ihtiyaç duyduğunu fısıldar 🌸 Kendi iç sesini dinlemek ve doğayla temas etmek bu anlarda kalbe çok iyi gelir 🧘♀️ Şu an seni en çok ne yoruyor, içini döküp rahatlamak ister misin? 💛