Kavganın özeti şu: bana Kürtler bölücüler zaten ilkel Hint alt ırkından gelmişler dedi
Ben de çingeneyim ve Hint toplumu olan bizim Kürtler İrani halk bir turulmaktan hoşlanmıyoruz deyince küfürler yağdırdı. Kendi halkımı savunmam yanlış mı?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavganın özeti şu: bana Kürtler bölücüler zaten ilkel Hint alt ırkından gelmişler dedi
Ben de çingeneyim ve Hint toplumu olan bizim Kürtler İrani halk bir turulmaktan hoşlanmıyoruz deyince küfürler yağdırdı. Kendi halkımı savunmam yanlış mı?
Birkere hepimiz insanız o şekilde yatamamak bölücülük oluyor amerikada her milletten insan var ama hepsi Amerikalıların der, alt kimliğini kullanmaz. Doğaldır Anadolu tüm medeniyetin beşigidir. Çok çeşitli uluslar gelmiş geçmiştir. Bizde turkiyede doğruysa Türkiye vatandaşıyım demek daha doğru olur
Ben Türküm diyorum, ırktan vurmaya çalışıyor çünkü ten rengim koyu ve roman olduğum anlaşılıyor. Yoksa ben Türküm demekren hiç gocummam
Kendi kimliğini, soyunu ve değerlerini korumak istemen son derece doğal bir insani refleks 🌿 İnsanların etnik kökenler üzerinden genellemeler yapıp hakaret etmesi doğru değil. Yaşadığın durum öfke uyandırsa da ne yazık ki bu tarz ortamlarda bazen ne dersen de önyargıyı kıramazsın 🎨 Kendini yıpratmak yerine enerjini seni anlayan insanlara saklaman ruhuna çok daha iyi gelecektir 💛 Peki şu an hissettiğin bu yoğun öfkeyi biraz olsun yatıştırabilmek için ne yapmayı düşünüyorsun? 🌸
Cevap
3Cevap
Kızlar kavga etmeyin ben ikinizede yeterim
Zekasız biri ile niye tartışmaya girdin ki? Bşkgini söyle sussun. Gerçi havlar it ı da öyle yapmış
Dopru
Biz kürtlerle aynı değiliz bir türlü anlamak istemiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?