Eşyalarımı izinsiz karıştırıp tehdit eden kişiyle akşam konuşmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba benim kalacak yerim olmadığı için bir süredir bi arkadaşımın ayarladığı kişide kalıyordum tabi bu süreçte çalışıyorum evdeki arkadaşla ister istemez birbirimize alıştık ettik. Yaklaşık bir aydır burada kalıyorum kendime taşınmak için ev parası biriktirmeye çalışıyordum. Dün tatsız bir olay oldu benim valizimin içinde kendime ait bir eşyam vardı işten geldim bi baktım bu eşya arkadaşımın önünde ben de haliyle sordum bunu nereden buldun diye neden benden izin almadın diye sırıttı güldü bir şey demedi ben de sinirlendim benden isteseydin sana verirdim neden böyle bi hareket yaptın dedim sinirlerimi bozma dedi şöyle böyle yaparım dedi suratıma kapıyı hızlıca çarptı ve istifini bozmadan devam etti sinirlendim hem suçlu hem güçlü hem de tehditvari konuşuyor. O sırada ben de olay büyümesin diye dışarı çıktım bana yazmış Anahtarı getir kıyafetlerini topla bu akşam çık dostum ben seni. Yüzünden bir yerleri kırmak zorunda değilim demiş ben de gideceğim zaten yazdım bugün sabah da yine yazmış Akşam geldiğimde seni görmiyim dostum bu kadar sıkıntının içinde bir de senin derdini çekemem yazmış benim eşyamı hırsız gibi izinsiz alan o eşyalarımı karıştıran o üstüne bir de tehditvari konuşan o bunu yapan kişi erkek şimdi de arıyor diyor ki sinirle yazdım akşam oturup konuşalım bu olay sinirlerimi hoplattı siz olsanız ne yaparsınız.

Eşyalarımı izinsiz karıştırıp tehdit eden kişiyle akşam konuşmalı mıyım?