İnternet & Teknoloji Tiktokta biri tarafından tehdit edildim bir şey yapabilir mi? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani bana zarar verebilir mi adresimi bulup? Güncellemeler+1 yıl Isid destekçisi gibi bir şey. Domzlari oldururuz falan dedi şikayet et istediğin yere falan dedi Tiktokta biri tarafından tehdit edildim bir şey yapabilir mi? Cevapla TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. yapamaz ne yapacak 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı. Hiçbir halt edemez. Sen o olayın etkisinde kalmışsın. 0 0 Yorumla
iskenderguzel Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Içini karartmak istemem ama MERNİS data diye bir şey var. Eğer isim soyismini biliyorsa cidden tehlike altında olabilirsin tiktok kullanıcı isminde adın soyadın yazmıyordur umarım yazmıyorsa da adın hiçbir şey yapamaz 0 4 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Soyadım yazmıyor Yorumla iskenderguzel +1 yıl Yapamaz o zaman Yorumla aslıı_449 +1 yıl Sağol ama bu kadar kolay mı bir insanın bilgilerine ulaşmak? Muz cumhiriyetinde mi yaşıyoruz sanki? Yorumla iskenderguzel +1 yıl Kolay maalesef tüm ünlülerin, yeni doğan çocuğun, siyasilerin bile tüm kimlik bilgileri internette var🙁 akp hükümeti eseri Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı. engelle gitsin öylelerini. 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Fakeden sabıka kaydını at. Gerisini o düşünsün. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yapabilir 0 3 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Nasıl? Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Bişe olmaz Yorumla aslıı_449 +1 yıl Sağol 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yapamaz ne yapacak
Hiçbir halt edemez. Sen o olayın etkisinde kalmışsın.
Içini karartmak istemem ama MERNİS data diye bir şey var. Eğer isim soyismini biliyorsa cidden tehlike altında olabilirsin tiktok kullanıcı isminde adın soyadın yazmıyordur umarım yazmıyorsa da adın hiçbir şey yapamaz
Soyadım yazmıyor
Yapamaz o zaman
Sağol ama bu kadar kolay mı bir insanın bilgilerine ulaşmak? Muz cumhiriyetinde mi yaşıyoruz sanki?
Kolay maalesef tüm ünlülerin, yeni doğan çocuğun, siyasilerin bile tüm kimlik bilgileri internette var🙁 akp hükümeti eseri
Hicbisey yapamaz koykktunmu shenn
Ya gölgesini görse kaçar korkma
Hiç bir şey olmaz
Hiç bişe yapamaz. Rahat ol.
engelle gitsin öylelerini.
Hayır korkmana gerek yok güzelim
Fakeden sabıka kaydını at. Gerisini o düşünsün.
Yapabilir
Nasıl?
Bişe olmaz
Sağol 😊
Hiç bişey olmaz