Anlatmıştım tartışmada korkunçsun reelde görsem bağırıp kaçardım kimse senle arkadaş olmaz diyen kadından sonra çekingendim iyicene içime kapanmıştım sizlerin desteğiyle dışarı çıkıp kafelere giriyorum yüzlerine utanmadan bakıyorum akrabalarımız babamın arkadaşları sohbetimi anlıyor sıcakkanlı cana yakın sohbetimi içten samimi buluyorlar benimle tanışmaya gelip hediye getiriyorlar arkadaşım oluyor çok şirin ve sevimli çok mutluyum güzel yorumlarınız moral verdi forumda da bir çocuk sürekli korkunçsun deyip dalga geçiyordu engelledim yeni yerler yeni insanlar keşfetmek çok eğlenceliymiş teşekkürler bazen bir yorum tanımadığınız birini hayata döndürebilir teşekkürler siz benimle arkadaş olur muydunuz😊🫣😜

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tebrikler dilerim.
Tesekkur ederım
Tebrik ederim :) Bunu başarmak bir meziyettir ve herkesin başarabildiği bir şey de değildir. Güçlü bir kadınsınız ve kendinizle gurur duymalısınız :) Sizin adınıza çok sevindim.
Her zaman karşınıza sizi aşağılamaya veya kötülemeye çalışan insanlar çıkacaktır. Bu tarz kişileri kesinlikle umursamayın. Siz bu dünyada eşsizsiniz diğer herkes gibi. Hayatınızın keyfini çıkarın :)
Cok tesekkurler sızlerın destegı güc verdı eskıden aglsyıp cıkmıyodum
Sizin güzel kalbinize kurban olsunlar. Ne zaman isterseniz bizler buradayız :)
Tebrikler bazen adım atmaya korkar insan bu yüzden bunu başarmanız başka konularda da kabuğunuzu kirabileceginizin bir göstergesi olacak.
Her zaman insan kendini özel hissetmeli ve kendisine ayna olmalı.
Coo k hsklısınız sızlerın destegıule yrndım😊
Rica ederim estağfurullah bu sizin kişisel başarınız
İşte bu harikasınız güçlü ksdın mutlu kadın kendinizi sevin kabullenin yüzleşin gerisi gelir yüz güzelliği geçici kalp güzelliği önemli elaleme bakarsak hiç birimiz güzel iyi sempatik değiliz işine yaradığın kadar severler ve varsın onlar için🌺🧚♀️🙏
Ben olurdum arkadaş ama lütfen bunuda aşın kimse kimsenin insafına kalmadı kalmasın sizi seven gelir bulur 💫
Sizi aşağılamaya veya kötü hissettirmeye çalışanlar kendi özgüvensizliklerini size yansıtıp sizi de kendileri gibi özgüvensiz hissettirmeye çalışanlardır. Kendinizi ve özdeğerinizi dış gözlerin algısına göre tanımlamayın. Kalbinizin ve zihniyetinizin temizliği dış görüşünüzden çok daha önemlidir ve bu da dışarı yaydığınız enerjiyi olumlu anlamda değiştirir. Öz değer ile özsaygı da anahtar rol oynar. Bunları da geliştirirseniz kendinize olan bakışınız daha sarsılmaz ve sağlam temelli bir yerden olumlu anlamda değişecektir🤍💕
Cok haklısınız cok tesekkurler
Sizi tanımıyorum ama adınıza sevindim, daim olsun huzurunuz... 🌹
🦋
Yaaa çok şirin 😄 İnsanların söylediklerini hesaba alma bu kadaar enerjinize hayran kaldım pozitif insanları özledik
Cok tesekkurler sızlerın destegıyle😊
Hayat, insanları kafaya takmak için çok kısa. Ne kadar daha yaşarız meçhul. Gönlünüzce yaşayın, gülün 🙋🏻♂️
Cok haklısınız sagolun
Siz de sağ olun
Gayet iyi görünüyorsunuz, tatlı da bir hanımefendiye benziyorsunuz. Yaşınıza geldiğimde sizin gibi görünmek isterim. ❤️☺️
Cok tesekkurler hepınıze tek tek sevgıler
Yaaa çok sevindim senin adına hep mutlu ol inşallah 💝
Tesekkurler sızlerın destegıyle😊
Tebrik ediyorum mutluluklar 😇
Mutluluğun daim olsun
Çok sevindim senin adınaaa🙂💗💗💗
tebrikler çok iyi
Çok sevindim sizin adınıza 🙂👍🏻✨
Her zaman kendine böyle güven
Yoo gayette doğal bir hanımefendi siniz arkadaşta olunur sirdasta
Ne güzel
Tesekkurlrr😊