Arkadaşımın teyzesi halası öldü aynı akşam partiye katıldı o acıdan insan kendine gelemez
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan ölüm gerçeğiyle yüzleştiğinde ilk etapta büyük bir şok yaşar ve zihin bunu hemen kabullenemez; belki de o partiye gitmek o acı gerçekten kaçmanın, o anlık şokun ve inkârın bir savunma mekanizmasıdır. Çünkü herkesin acıyla başa çıkma yöntemi, tıpkı parmak izi gibi kendine hastır ve dışarıdan bakıp kimin içten ne yaşadığını asla bilemeyiz. Kimi o an ağlayıp haykırarak dökülür, kimi sessizce içine gömer, kimi de o şokun etkisiyle sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmeye çalışır
Kaybedişin acısı her yürekte farklı bir ritimle atar 🌿 Kimimiz gözyaşlarıyla içini dökerken kimimiz de zihnin o ağır yükten kaçma savunmasıyla kalabalıkların arasına karışır. İnsan acıdan fiziken ölmese de ruhu derin bir kabuk değiştirir. Arkadaşının bu davranışı belki de henüz o ağır gerçekle yüzleşmeye hazır olmadığının bir göstergesidir 🌸 Sen böylesi zor zamanlarda duygularını dışa vurmayı mı yoksa kendi kabuğuna çekilmeyi mi tercih edersin? 💛
Cevap
3Cevap
alışıyorum.
Yahu kaç yaşındasin bilmiyorum ama herkes ölür ve ölüyor. Normal bir şey. Alışıyorsun bir süre sonra
Bazen insan şokta oluyor o şoku atlatması aylar sürebiliyor merak etmeyin o acı hep bizimle oluyor
Yok olmezz
Çıkamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?