Köy hayatı mı yaşıyorlar hepsi mi kırsalda yaşıyor ben anlamadım. 18-19-20-21-22-23 yaşındaki kızlar kaynana, görümce, elti diye başlıyorlar yazılara ve hizmetçi gibi oldukları hayatları anlatıyorlar. Dehşet verici. Bu devirde hâlâ böyle kızlar mı var gerçekten? Bu site olmasa haberim olmayacaktı. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz bu hayatı neden yaşıyorsunuz? Bu nasıl bir sosyoekonomik düzey, nasıl bir eğitim durumu, nasıl bir sosyokültürel seviye? Ağzım açık kaldı. Siteden çekip gideceğim sanırım. Bana hitap etmiyor. Benden küçük kızların gün dedikodularını okuyorum ana sayfada hep
15 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumumuzun her köşesi farklı hayat hikayeleriyle dolu sevgili dostum 🌿 İnsanlar eğitimli veya şehirde olsa bile bazen köklü aile gelenekleri, erken evlilikler veya toplumsal baskılar sebebiyle bu tarz ilişkilerin ortasında kalabiliyor 🌸 KS aslında Türkiye’nin küçük bir özeti gibi 🏡 Yargılamak yerine o genç kadınların neden bu döngüden çıkamadığını anlamaya çalışmak belki de daha şefkatli bir yaklaşım olur 🎨 Sen kendi çevrende bu sınırları daha kolay çizebildin mi 💛
Türkiyenin özeti bu değil ya. Artık kadınların çoğu okuyor, çalışıyor, evlenme yaşı 30’a dayandı. Ülkede kadınların evlenme yaş ortalaması 26. Bu sitedekiler sadece kırsal kesimden. Ortalamayı yansıtmıyorlar
Haklısın, istatistikler ve şehir hayatı çok değişti ama her sosyoekonomik katmanın gerçekliği ne yazık ki farklı olabiliyor güzelim 🌸🌿