Misafirliğe gelen ailenin anne tavrı normal mi, böyle biriyle görücü usulü evliliğe olumlu bakmalı mıyım?

Bacikolar size bir şey soracağım. Akıl danışmam gerekiyor. Şimdi bizim evimize ilk defa bir misafir geldi. Daha önce gelmemişlerdi. Misafir babamın askerlik arkadaşı ve ailesiydi. Oturmaya geldiler ailecek. Sonra bizde misafir geldikleri için çayın yanına üç çeşit ikramlık hazırladık. Misafirler de gelirken yanlarında bir kutu baklava almışlar. Misafirin getirdiği de ikram edilir diye ikram tabaklarına koyduk. Gelen misafir ailenin annesi bizim ikram hazırladığımız hiçbir şeyi yemedi çatal bile sürmedi sadece kendi aldıkları baklavasını yedi. Ben o gün bu davranışını çok garip buldum tuhafıma gitti. Sebepsiz yapılacak bir şey değil çünkü. Ondan sonra bir daha da görüşmedik. İlerleyen vakitlerde bu bize misafir gelen aile biri aracılığıyla beni oğullarına istedi görücü usulü tanışsınlar evlensinler falan diye. Sizce ne yapmalıyım bu konuda? Yardımcı olur musunuz güzel ablalar deneyimli ablalar💐💗

Misafirliğe gelen ailenin anne tavrı normal mi, böyle biriyle görücü usulü evliliğe olumlu bakmalı mıyım?