Lisedeki 6’lı arkadaş grubum beni ve F’yi sebepsiz dışlıyor, arkamdan ne döndü ve bu durumda ne yapmalıyım?

Bizim 9. sınıfın başından beri 6'lı grubumuz var. Bu altılı grupta N B D G F var bir de ben. Biz 9'un başından sonuna kadar iyiydik hepimiz mutluyduk genelde hep birlikte dışarı çıkar, kantine ya da lavaboya giderdik, sonunda da bir olay yoktu kavgasızdık. Ama yaz tatilinde D ve B'nin bir paylaşımını gördüm bizim buradaki kafede oturmuş birlikte fotoğraflar paylaşmışlardı yani ilk başta durum bana garip geldi çünkü B ve N şehir dışında yaşayıp gidiş dönüş otobüsle yapıyorlardı F zaten köydeydi ama ben de D ve G ile aynı şehirdeydim. Bu arada N B D G'nin kendi 4'lü Tiktok grupları var F ile bizi Tiktok'umuz yok diye almamışlardı. Neyse bir de yaz tatilinin sonlarında B beni priv'inden ve yakın arkadaşlardan çıkardı, ben de mesaj atıp bir şey olup olmadığını sordum o da geri alacağını ve sistemin yaptığını söyleyip geri aldı. Okulun 1. günü sabah geldiğimde N B D G birbirlerine arka 4'lüyü tutmuşlardı ama biz F ve bana tutmamıştı neyse zaten o sabah bizimle selamlaşmadılar bile. Neyse biz de F ile ortalarda bir yere oturmak zorunda kaldım ama günün ilerleyen saatlerinde N B D G birlikte takılmaya ve kantine inerken, lavaboya giderken, öğle arasında bahçeye oturmaya çağırmadılar çok soğuk davrandılar sanki F ve ben yokmuşum gibi. Ondan sonraki günler onlarla konuşmaya çalıştım ama beni görmezden geldiler. Bu 1 hafta boyunca böyle devam etti o haftanın içinde D'nin yanına gidip ne olduğunu, yanlış bir şey yapıp yapmadığımı sordum ama hayır deyip bahane üretti. Bu arada o hafta içinde WhatsApp'ta 6'lı kurduğumuz grupta B bir anda bir şey yapmadan çıktı ve dediğim gibi priv'inden ve yakın arkadaş listesinden de çıkarıldım. Neyse bu hafta ise görmezden gelmeye devam ettiler ama bugün sabah F'yi de alıp bedende oturdukları yerde ben de oturdum ama saçma olan şuydu N her zamanki gibiydi bana izlediğim dizinin videosunu bile gösterdi G de normaldi D ise pek bir şey demese de konuşmaya çalışıyordu bir şeyler anlatıyordu ama B benle göz göze gelmiyor, göz göze gelince gülümsemeyi bırak bana veya F'ye bakmıyordu bile. Bundan sonraki saatlerde aynı şekilde F ve bana hayalet gibi davrandılar. Neden böyle olduğunu bilmiyorum olay veya bir sorun da yok ortada. Ve cidden yanlış yaptığımız bir şey yok ben de F de enayi ve saf denilecek kişileriz. Ne yapmalıyım bilmiyorum ama onlardan uzaklaşmak istemiyorum onları seviyorum ve bu beni cidden üzüyor.

Lisedeki 6’lı arkadaş grubum beni ve F’yi sebepsiz dışlıyor, arkamdan ne döndü ve bu durumda ne yapmalıyım?