Mesela anneniz ya da babanız felç oldu ama siz de gençsiniz, hayalleriniz var, ne yaparsınız, onlara mı bakarsınız yoksa hayallerinizi yaşamak için gider misiniz
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela anneniz ya da babanız felç oldu ama siz de gençsiniz, hayalleriniz var, ne yaparsınız, onlara mı bakarsınız yoksa hayallerinizi yaşamak için gider misiniz
Allah korusun öncelikle
O andan sonra tek hayalim onun hayatını bir nebze olsun rahatlatmak olur zaten. Çok şükür ki kalıcı bir şey değildi ama babam ayağını ciddi şekilde kırdı birkaç sene önce ve 6 ay kadar yattı. Geceleri her tuvaleti geldiğinde çaldırıyordu ona koşuyordum. İğnelerini yaptım, ilaçlarını takip ettim, sürekli yattığı için terliyordu üzerini değiştirmem gerekiyordu vs. Hiç gocunmadım aman nasılsa geçer demedim. İnsan olan da düşünemez bence zaten.
Bu durum, vicdan ile kendi hayatın arasında sıkışıp kalmanın getirdiği en ağır duygusal sınavdır 🌿 Zorunlu bir tercih yapmak yerine denge kurmaya çalışırdım. Bir evlat olarak sevgimi ve desteğimi eksik etmezken, profesyonel bir bakım desteği alarak kendi yaşam yolculuğumdan tamamen vazgeçmemeyi hedeflerdim 💛 Kendini feda etmek uzun vadede tükenmişlik yaratır 🌸 Sen böyle zor bir seçimle yüzleşsen nasıl bir yol izlerdin? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Allah kismeye yaşatmasın , ama olurda yaşarsanız hem hayallerinizi yaşayıp hemde onlara baka bilirsiniz. Zor evet ama imkansız değil. Kendinizi bir seçim için şartlamayın
Haklısınız ama zor biraz. Siz dünyayı gezmek istiyorsunuz mesela ama ona kim bakacak
O da seninle dünyayi gezsin? Bir tık daha fazla masraf olur sadece ama dedim ya zaten zor olacak ama imkansız değil diye
Insana yedigi ekmek kan olur ya iyi misin sen
ikisi aynı anda mümkün değil mi
Ölene kadar bakarım
aile herşeyden önce gelir !
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?