Bazı Erkekler tanışma konusunda niye bu kadar ısrarcı?

Bir araştırma hastanesinde genel kontrolüm vardı, taksi bekledim, İstanbul yağmurlu olduğu için gelmedi bir türlü, tam önümden otobüs geçti atladım ben de. Akbil basacağım, on sıra koltukta oturan biri eşyamı, elimdeki kutuyu tutmak istedi, verin bana dedi. Akbil bastım oturdum. Başladı laf atmaya işte annesini kaybetmiş aynı hastanede, üzülerek dinliyorum hatta şey dedim kendinize sürekli bu anları hatırlatmayın ki acınız taze kalmasın falan. Telefondan video çekmeye başladım her Haliç’ten geçerken rutinimdir video çekerim, ona da laf attı bir şeyler söylüyor falan. Yanım boştu, yan koltuğa gelmek istedi / yok dedim birazdan ineceğim zaten. Ama size çok var falan demez mi, rahatsız olup arkalara geçtim. Sonra hastanede idrar bölümüne gittim, oradaki adam da kaydıma bakıp sen 42 yaşında mısın gerçekten dedi. Evet dedim nezaketen güldüm, hiç yaşını göstermiyorsun çok ilginç dedi, kafamı salladım gittim. Beni koridorda görüp tahlilinizin üzerine acil yazdım dedi işte soruyor ilgilenmek istiyor. İyi de ben istiyor muyum senden bunları? Tek derdim işimi halledip çıkmak. Geçen yıl gittiğimde de kırmızılar da çok yakışmış diye yine laf atmıştı. Niye böyleler? Gerildim, rahatsız oldum.

Bazı Erkekler tanışma konusunda niye bu kadar ısrarcı?