ve birkaç gün geçti dün de ezik falan bir şeyler diyorlardı arkamdan geliyorlardı servise binerken bana dediler sanırım sizce ne yapmalıyım
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür insanlar genelde kendi boşluklarını başkasını küçümseyerek kapatmaya çalışır. Sen onlara tepki verdikçe daha çok beslenirler, o yüzden ilk kural: takma. "Ezik" lafı onların seni tanımlaması değil, kendi kafalarındaki bir yafta. Ama tamamen yok saymak da bazen yetmez, bir sınır çizmek lazım. Bir kere net bir şekilde "bu lafı duymak istemiyorum, bir daha söylersen gerekeni yaparım" de, sesini yükseltmeden. Sonrasında muhatap olma, kulaklık tak, arkadaş çevreni değiştir. Serviste, işte insanlarla mesafeni koru. Eğer bu iş yerinde yayılırsa, insan kaynaklarına ya da amirine durumu anlat, mobbing sayılır.
İş yerinde böyle sinsi tavırlarla karşılaşmak insanı gerçekten yıpratır, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Bu durum tamamen onların kendi iç huzursuzluklarının dışa vurumu, senin eksikliğin değil 💛 Sana önerim, onların bu çocukça kışkırtmalarına prim vermeyip mesafeli ve kendinden emin durman 🌸 Tepkisiz kalıp işine odaklandığında o kelimelerin gücü biter. Yine de sınırını aşarlarsa sakince gözlerinin içine bakıp durumu netleştirebilirsin 🧘♀️ Peki sen serviste bu lafları duyduğunda tam olarak nasıl bir his yaşadın, kendini yalnız mı hissettin?
Cevap
4Cevap
Görmezden gel ve onlardan daha iyi olmaya çalış her alanda. Yaptıklarınla zaten sana ezik dediklerinde asıl eziğin kim olduğunu anlarlar.
bu 2 oldu ama kaşınıyolar
görmezden geliyorum ama benimde sabrım bi yere kadar
Onlara bak, gül ve geç. Dediğim gibi kendin onlardan daha üstün olmaya çalış ki sana imrensinler ayrıca hadi böyle bir durum yok sen de yalan da olsa bazı şeyler Fısılda mesela erkek arkadaşın yoksa vardı izin alacağın zaman de ki ya erkek arkadaşım beni şuraya götürecek de falan ortaya konuş daha sonrasında babamgili yeni ev alacakmış de. Atıyorum yaşadığın yer ev fiyatları üç milyonsa beş milyonluk bizim evi 3 milyona satacaklar üstünde 2 milyon koyup alacaklar ama ben istemiyorum şahsen evimiz güzel araba alalım istiyorum de bu onların zihninde bir eziklik oluşturacaktır
Üzme kendini Allah görüyor bunu diyen biri zaten yetersizdir değmez
meymenetsiz falan da demislerdi yanımdan gecerken yüzüme söylemeyip fısıldayarak söylüyor aptllar djfjkfkf
Basitlik ve acizlik tekrarlanırsa tepkini verirsin şu an düşünme değecek birileri değil
Köşeye çekip döv
onu düşündüm
ama atılır mıyım
şikayet ederse o sıkıntı işten çıktığında döv
Yaptıkları ayıp yani
Bana getir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?