Kaynana baskısından bunaldım, ömür boyu tamamen ilişki kesmek sizce mantıklı mı?

Gerçekten kaynana faktöründen bıkan tek ben miyim?

5 yıldır evliyim artık tahammülüm kalmadı benim bu kadına.

Evlenmeden önce laf sokmaları bitmiyyordu tabii ama artık patavatsızlığı da hakarete dönmeye başladı

Nişanlanma sürecinde eşimin ailesi pek bir şey yapmadılar zorla bir çiçekle istendim, ondan sonra kapı önünde kaynanam taktığı altınların derdine düştü onları geri istedi, düğünde takacağım bahanesiyle.

Sonra düğün oldu 7 altın takacağız dediler, sadece 5 taktılar öncesinde ya da sonrasında hiçbir açıklama yapmadılar. Onun üzerine daha bir de takı merasiminde bana kurdele takmamaya karar verdiler, ondan sonra da tüm düğün parasını düğün masraflarına yatırmaya karar verdiler. Tabii ben ilişkiyi kısa süreliliğine kesinlikle açıklama olarak unuttuklarını bildirdiler.
Neyse, geçen hafta annemle babam Ankara 'da yaşadığı için bize 1 haftalığına kalmaya geldiler eşimin ailesi ne selam verdiler ne arayıp sordular tabii ki bu da bardağı taşıran son damla oldu..

Bunun dışında daha kadının yaptığı patavatsızlıkları buraya yazsam daha 3 gün okursunuz

Haaa eşimin bu olaya bakış açısı da genel olarak şu ben seninle annem konusunu konuşmak istemiyorum beni bu konulara dahil etme 🤣

Ömrüm boyunca ilişkiyi kesmeyi düşünüyorum, sizce?

Kaynana baskısından bunaldım, ömür boyu tamamen ilişki kesmek sizce mantıklı mı?