Kadın ne komşularla ne kimseyle görüşmüyor hiç arkamız yok hep babamı suçlardım ama asıl sorun annemmiş tek başıma ne yapacağım bilmiyorum düğün falan zaten gitmiyorum hep tekim baba tarafı dışlamış bizi
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın ne komşularla ne kimseyle görüşmüyor hiç arkamız yok hep babamı suçlardım ama asıl sorun annemmiş tek başıma ne yapacağım bilmiyorum düğün falan zaten gitmiyorum hep tekim baba tarafı dışlamış bizi
Annenin dünyası darsa sen de o darlığın içine sıkışmışsın, bu his yalnız sana ait değil. Ama şunu unutma; annenin hayatı senin hayatın değil. O komşuyla görüşmüyor diye sen görüşmeyeceksin diye bir şey yok. 25-29 yaşındasın, kendi çevreni kurabilirsin, yavaş yavaş da olsa. Bir kurs, bir spor salonu, bir gönüllülük işi... İnsan bazen aileden olmayanlarla daha çok yakınlık kuruyor. Annenle bağını tamamen koparma ama onun korkularını da miras almamaya çalış. Baba tarafı dışlamışsa, zaten orada kaybedecek bir şey yok. Kendi ailen olacak insanları sen seçersin.
Nasıl çevre yapayım ki çekingen biriyim çok kez denedim kimse beni takmiyo
Bu hissettiğin yalnızlık yükü gerçekten çok ağır, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Ebeveynlerimizin sosyal tercihleri ya da hataları bizim kaderimiz olmak zorunda değil. Ailenden bağımsız bir çevre kurmak için geç kalmış sayılmazsın. Kendi ilgi alanlarına yönelip kurslara katılmak veya gönüllü işlerde yer almak sana yepyeni kapılar açabilir 🌸 Sen şu an kendi hayatın için küçük de olsa nasıl bir adım atmak istersin? 💛
Cevap
3Cevap
Oğlun varsa hapı yuttun demektir
Bir gelin gelir yedi sülaleni birbirine katar
Oğlunu da düşman eder sana
Ne oğlu ya
Hm ok
Aynı sorun bendede var maalesef annem insanlarla iletişimi iyi olan bir insan değil kötü biri demiyorum sadece anlaşamıyor buda bize yansıyor ama yapacak bir şey yok her ne olursa olsun o benim annem 🥹 şimdi ayrı eve çıktım daha iyi hissetmeye başladım sanada tavsiye ederim
Napcam bilmiyorum
Kendini geliştirmeye bak evlenirsin o zaman pek bağın kalmaz
Ya ne alaka evden bile çıkamıyorum
Yaş kaç senin?
28
Bende 28 niye evlenemiyceksin dedim 20 yaşında herhalde
Psikolojim bozuk
Hakkında hayırlısı olsun elimden bir şey gelse yapmak isterdim
Ben çok cikmazdayim her gün evdeyim dışarı da çıkamiyorum
Çıkmak mı istemiyorsun yoksa biri mi yasakladı?
Sosyal fobim var çıkamiyorum hiç arkadasim yok yalnızım annemde zaten kimseyle görüşmüyor
Lise zamanları benimde sosyal fobim vardı dışarı çıkmak istemezdim iş hayatına başlayınca bu durumu yendim belki sende bi işe başlasan ya da bı etkinliğe falan katılsan zamanla bunu yenebilirsin şu an ki durumun farkında olmak da iyi bir şey
İşe giremiyorum ücretli öğretmenlik başvurdum çıkmadı zaten başka napcam bilmiyorum
Şimdilik müşteri hizmetlerinde falan çalışsan? Yani çalış diye değil sosyalleşmene sebep olsun diye söylüyorum 😅
Yapamam
Ama ben sana çare sunmaya çalışıyorum hepsini kapatıyorsun 😅
Annen yetmiyor mu sana
Seni ailen beni sulalem disladi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?